Mediálně známý advokát Friedman prosazuje další omezování svobody slova v Německu. Co vede tyhle lidé k obhajobě tyranie a totality?

Sdílet

Nedávné zrušení vědecké přednášky na berlínské Humboldtově univerzitě, která obhajovala vědecky podložený názor o existenci pouze 2 pohlaví, vyvolalo v zemi velkou debatu.

Mimo jiné se do ní zapojil i ústavní soudce Peter M. Huber, který prohlásil, že svobodu slova a vědeckého bádání na univerzitách je nutno zachovat a chránit, protože jinak to bude mít závažné celo společenské dopady. Podle něj nelze ustupovat radikálním menšinám a jejich agendě.

To se nelíbilo advokátovi a publicistovi M. Friedmanovi, Podle Friedmana je prý názorový koridor příliš široký a je třeba ho opět omezit. Friednam prohlásil, že pravicové síly začaly šířit rasismus a antisemitismus. Co je ale na názoru, že existují pouze dvě pohlaví rasistického, nebo antisemitského? Na to už advokát Friednam odpověď nedává. Jemu jde pouze o omezení svobody slova lidí s jiným názorem. Jenže to je konec svobodné společnosti!

Což jiným slovy znamená, že smějí zaznívat pouze oficiální (často radikální, perverzní) názory na řadu horkých témata. Je opravdu zarážející, že omezování svobody slova vedou ve velké míře všude po světě právě lidé jako advokát Friednam. Co tyhle lidi vede k obhajobě cenzury, totality, tyranie? Jaké mají ideologické východisko? Pracují snad pro nějaké temné síly v pozadí? Kdo jim umožňuje přístup do medií a podporuje je finančně? Jaké národnosti vlastně tento publicista a advokát je? Uhádne to čtenář? Je to náhoda?

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

2 Replies to “Mediálně známý advokát Friedman prosazuje další omezování svobody slova v Německu. Co vede tyhle lidé k obhajobě tyranie a totality?

  1. tenhle obrezany zmetek skodi uz cela leta, mel trafiku v nemecke politice a jako vice predseda Rady nemeckych zidu nez ho nacapali s prostitutkama jak rozdaval drogy . Nejdriv zidaci blekotali o antisemitske kampani, pak musel kvuli dukazum z funkci odstoupit a samozrejme, jak je zvykem po nejake dobe se oklepal a uz ma cistou vestu. Pred tim skodil v mediich na kazdem kroku. Neni ovsem zadna vyjimka, uz nedlouho po valce zacli zidovsti politici ve spouste statu prosazovat omezeni svobody slova a podporovali cim dal vice migraci muslimskych magoru do Evropy.Proto je tenhle portal k nalezeni pouze v archivu, nikdo se nema jejich zlociny dozvedet.
    https://web.archive.org/web/20090131235647/http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-Britain.php

    1. V USA jsou jeste vice svobodomyslni, Tobin zid ktery si lestil saska na porno pri zivem vstupu na ZOOMu byl pro jistotu po predvadecce live , dan na stranu ,ale jiz opet komentuje zive za svou partj buzerantu a zidovskou lobby teplousu Dokonce je pasovan na sefa politickych komentatoru s rozepnutym hangarem vpred -Wenstein Kralem Epstein Cisarem buzerantum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *