Do Německa přišlo letos o 44% víc uprchlíků než loni. Naprostá většina z muslimských zemí. Je to u nás doma jiné?

Sdílet

Za první půlrok 2022 přišlo do Německa oficiálně 84.583 oficiálních žadatelů o azyl. To je o 44% víc než za stejné období loňského roku. V naprosté většině jsou to uprchlíci z muslimských států. Vedou Syřané (24.492), ačkoliv válka tam již skončila před lety, následují Afghánci (15.093), kde už také žádná válka oficiálně není, dále Iráčané (7.512) a Turci (6.217).

K tomu je nutné připočítat desítky tisíc muslimů, kteří přicházejí v rámci „scelování rodin“ a další desítky tisíc, které přicházejí neoficiální a okamžitě se zapojují do kriminální činnosti. Německo dále živí asi 350 tisíc „válečných uprchlíků z Ukrajiny“.

Jedná se v naprosté většině o ekonomické migranty, kteří přicházejí žít na úkor německého sociálního systému. Islamizace Německa tedy jede dál podle programu globální finanční oligarchie.

Je to ale u nás doma lepší? Obyvatelé velkých českých měst hlásí rovněž invazi nově přišlých černochů, muslimů ale i Číňanů a Vietnamců. O asi 400 tis. „válečných uprchlíků“ z Ukrajiny ani nemluvě (plánuje se dovézt 1 mil Ukrajinců). Rovněž u nás doma je přinos těchto imigrantů veskrze negativní. Zneužívají sociální systém, zapojují se do černé ekonomiky a kriminality. Je to součást globálního plánu na likvidaci bílé Evropy. Nechají si to liberální demokracií tyranizovaní Češi líbit?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *