V Německu začnou od podzimu vytápět byty pouze na 17 stupňů, možná i méně…

Sdílet

Obří německý koncern Vonovia spravující více než 350 000 bytů oznámil nájemníkům, že od podzimu letošního roku budou byty vytápěny pouze na maximální teplotu 17 stupňů celsia. Zatím pouze mezi 23-6 hodinou, ale předpokládá se postupné rozšíření na většinu dne. Důvodem je snaha ušetřit plyn, který Německo bere z Ruska.

Po celé zemi se tak začínají množit případy, kdy majitelé a správci bytů oznamují nájemníkům, že v zimě se bude topit méně, někdo možná dokonce vůbec. Opatření se týkají pouze bílých Němců, protože za uprchlíky platí topení stát a těm se teplota v bytě určitě snižovat nebude.

V Německu stejně jako v ČR je topná sezona zhruba 7 měsíců v roce. I V ČR se ukrajinská vláda P. Fialy posmívá lidem, že mají šetřit a nosit svetr. Středoevropany čeká asi horký podzim, protože rychlost a jakou jsou bílí obyvatelé Evropy ožebračování pomocí uměle vyvolané energetické krize a inflace globální finanční oligarchií je dech beroucí. Putin s tím nemá vůbec nic společného, skutečným viníkem je nosatý darebák.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *