Rakouská policie hledala afgánského uprchlíka kvůli znásilnění dívky (16), ten už ale seděl ve vazbě kvůli dalšímu násilnému deliktu

Sdílet

Když se rakouští policisté pustili do vyšetřování hromadného znásilnění mladé německé dívky (16) na nádraží v Linci, tak nevěřili svým očím. Jeden z hlavních podezřelých afgánský uprchlík (údajně 15!) seděl již ve vazbě za další násilný čin, který spáchal hned potom. Jednalo se o násilné přepadení a loupež.

V prosinci 2021 znásilnila skupina muslimských uprchlíků mladou dívku, která pobývala v Německu jako uprchlice z Ukrajiny (psali jsme zde). Uprchlíci jí vylákali do Lince a tak jí hromadně znásilnili a pak se jí pokusili zabít. Onen afgánský uprchlík jí dokonce skočil na hlavu, aby jí zabil.

Policie sice uprchlíky následně dopadla, ale soudce je hned zase pustil na svobodu. Vždyť znásilnit nezletilou není přece žádný problém, pokud je pachatelem barevný uprchlík. Česká justice je na tom bohužel velmi podobně. Stačí si připomenout směšný trest pro černého uprchlíka za znásilnění nezletilé u Terezína, nebo osvobození Afgánce, který se pokusil znásilnit zdravotní sestru v pražské nemocnici Na Bulovce.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *