Ukrajinská vláda P. Fialy (ODS) tají skutečné údaje o počtu válečných uprchlíků z Ukrajiny, kteří si již našli práci. Ukrajinci – uprchlíci totiž pracovat nikdy nezačnou. Mafiáni a členové tamější režimní nomenklatury nemají důvod a běžným Ukrajincům se to kvůli záměrně štědrým dávkám a benefitům nevyplatí

Sdílet

Vláda P. Fialy (ODS) podivně mlčí ohledně počtu Ukrajinců válečných uprchlíků, kteří si již dokázaly za 2 měsíce najít práci. V současné době je v Česku nejméně 400 tisíc údajných válečných uprchlíků z Ukrajiny. To bylo řečí a slibů, že se Ukrajinci okamžitě zapojí do práce. Přitom Česko má zatím ještě stále velmi nízkou nezaměstnanost a sehnat práci není problém. Jenže Ukrajinci nemají zájem. Je to pochopitelné, mafiáni a režimní nomenklatura se do práce nepohrne, protože na práci není zvyklá. Běžný Ukrajinec se naopak uvelebil ve štědré sociálním systému, který mu vláda P. Fialy (ODS) hned od začátku darovala. Bydlení zdarma, zdravotní péče zdarma, doprava zdarma, kulturní akce zdarma…. k tomu cash kapesné na hlavu 5000 kč. Proč by měl běžný Ukrajinec chodit někam pracovat?! Zprávy z úřadů práce jsou stále stejné, Ukrajinci nemají o práci zájem, chtějí jen dávky. Dávky totiž byly záměrně vládou nastaveny, aby se Ukrajincům nevyplatilo pracovat za nízké mzdy. Většina z nich bohužel nic neumí, takže mohou vykonávat jen nekvalifikované práce, které jsou špatně placené!

Oficiální vládní údaje o údajném pracovním zapojení 15% ukrajinských uprchlíků do práce jsou nesmysl. Naprostá většina z pracujících Ukrajinců totiž v ČR pracovala ilegálně již před tím a pouze pomocí statusu „válečného uprchlíka“ legalizovali svůj pracovní poměr. Reálná jsou čísla na úrovni asi 1%, což odpovídá údajům ze sousedních zemí jako Polsko a Slovensko.

To kontrastuje s hlubokou ekonomickou krizí, která začíná dopadat na české rodiny. Inflace prudce roste a její konec je v nedohlednu. České školství je záměrně likvidováno zařazením ukrajinských dětí do normálních tříd. Zdravotnictví přetíženo preferovanými Ukrajinci….

Cílem Fialovy vlády totiž bylo v rekordním časem přilákat do Česka co nejvíce imigrantů z Ukrajiny a nyní se již opatrně začíná mluvit o nejméně 1 milionu, spíš 2 milionech ukrajinských uprchlíků, kteří mají v Česku trvale zůstat. Jedná se tedy o 10-20% celkové české populace a termín záměrná ukrajinizace země je zcela na místě.

Vláda P. Fialy od prvního dne prohlašovala, že tu Ukrajinci už zůstanou, nyní vládní poslanci dokonce mluví o urychleném udělování českých občanství.

Jenže nesmíte zapomínat, že problém není v Ukrajincích, ti jsou jen nástroj! Problém je v té ruce, která ten nástroj drží. Stejná ruka chce zatáhnout naší zemi do otevřené války s Ruskem, kde mají čeští chlapci umírat za zájmy a bohatství židovského prezidenta a židovských oligarchů, kteří se zmocnili po převratu v roce 2014 de facto celé země včetně téměř veškeré půdy. Ta ruka není vláda P, Fialy byť on sám má k nejstarší mafii světa sám historické vazby. To jsou také jen loutky. Jenže každý moudrý člověk dokáže ukázat na skutečné viníky současného stavu!

Češi se budou muset rozhodnout. Buď budou dál snášet likvidační válku ze strany nejstarší mafie světa, která dnes otevřeně vládne i na Ukrajině. Nebo se dokáží postavit na odpor a tuhle mafie navždy porazí.

Joe Kolach, Texas, USA

P.S. Kam vlastně zmizeli ti slibovaní ukrajinští lékaři a zdravotní sestry? Aha, ti nepřijeli…. to už tu jednou bylo se syrskými lékaři, že…?! Takže úplně stejná nosatá lež?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *