Obrovské problémy v rakouských školách. Mnoho malých „Rakušanů“ neumí vůbec německy. V ČR je to podobné a Ukrajinci vše ještě zhorší

Sdílet

Rakouské základní školy již začínají otevřeně mluvit o obrovských problémech se úrovní výuky. Důvodem je, že mnoho žáků, kteří mají formálně rakouské občanství, nemá žádné nebo minimální znalosti němčiny. To pochopitelně způsobuje obrovské problémy ve výuce, protože děti učiteli nerozumí a nemohou se tak účastnit výuky. Výsledkem je katastrofální pokles kvality vzdělání pro všechny žáky, včetně těch bílých skutečně rakouských. Jen v samotné Vídni je nyní evidováno 10500 „mimořádných“ žáků, kteří spadají do této kategorie. Pro imigrantská vláda lidovců a zelených zatím předstírá, že problém neexistuje, ale rodiče se začínají bouřit.

Na českých školách je to v posledních letech podobné. Do prvních tříd běžně přicházejí „české“ děti (většinou Vietnamci, ale i Arabové a černoši, kteří záhadným způsobem získali české občanství), kteří neovládají skoro vůbec češtinu. To přirozeně zhoršilo klalitu výuky pro normální české děti. Chystaný nástup nejméně 120 000 (ale možná i 300 000!) ukrajinských dětí do českých škol bude další prudký sešup kvality výuky na českých státních školách. Děti z chudších rodin, které se nebudou moci dovolit platit školné na soukromých školách, tak budou připraveny o šanci na dobrý vstup do života a posun na sociálním žebříčku.

Problém je, že to je záměr zahraničních vládců a místní protektorátní elity s tím souhlasí. Vidí v tom šanci pro své (často ne příliš bystré) děti, jak se zbavit konkurence nadaných dětí z chudých rodin. Politici časem v tichosti dají své děti do soukromých škol, kde bude vše fungovat normálně a ještě se po vzoru svých globalistických pánů budou běžným českým dětem posmívat, jak se mají víc snažit a učit! Nechají si to Češi ve své zemi líbit?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *