Americké školy rozmístí dámské vložky i na chlapeckých záchodech. Dříve byli sexuální devianti léčeni, dnes udávají společenský trend a všichni se jich bojí

Sdílet

Školy v americkém Portlandu rozmístí na na chlapeckých záchodech dámské vložky. Cílem prý je, aby se všechna pohlaví cítila na chlapeckých toaletách dobře. Nařízení „Menstrual Dignity Act“ (zákon o menstruační důstojnosti) podepsala guvernérka státu Oregon Kate Brownová již loni a nyní vstupuje v platnost. Menstruační vložky a tampony musí být rozmístěny na všechny základních, vyšších a středních školách včetně návodu na jejich použití.

Kolika sexuálním deviantům bude podobné opatření sloužit není bohužel známo. Dříve byla těmto zjevně mentálně nemocným lidem poskytována odborná terapeutická péče, nyní jsou ale vydáváni za vzor společnosti a jejich agenda udává ve společnosti vzor. Kritici podobných opatření jsou naopak osočováni a společensky a profesně likvidováni.

Podpora podobných perverzí ze strany globálních finančních elit je známkou řízeného zániku západních společností a USA v tom udávají hrají hlavní roli.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *