Americká novinářka je vyděšená, „těhotenství vede k porodu dítětě“. Tak vypadá „vzdělaná západní elita“ :-)

Sdílet

Tady v USA probíhá vášnivá debata, kterou vyvolalo očekávané rozhodnutí nejvyššího soudu, které má umožnit jednotlivým státům unie zakázat potraty. Na to pochopitelně hystericky reagují pro potratoví aktivisté, velké korporace a oficiální media.

Někdy je to sranda k popukání. Když třeba redaktorka televize MSNBC Yamiche Alcindor prohlásila, že je to strašná situace, protože „těhotenství vede k porodu dítěte“! Pro žurnalistku to je asi překvapení, ale porodu dítěte (tedy i jejího) předcházelo těhotenství matky dítěte! To je biologie z 5. třídy základní školy. Alespoň vidíte, jak vypadá úroveň vzdělání západní elit v dnešní době.

V některých státech jako Texas je potrat v naprosté většině případů již zakázán a proto velké korporace jako třeba Citibank (psali jsme zde) platí zaměstnancům cesty za potratem do jiného státu, kde je to možné.

Podpora potratů patří dlouhodobě k jedné z hlavních agend globální finanční oligarchie, která si od toho slibuje redukci obyvatelstva. Skutečnost, že potrat následně znamená těžké psychické trauma pro ženu, která ho podstoupila je proto záměrně zatajována. V Česku každý rok podstoupí potrat asi 20 000 žen. To je 1/5 všech dětí, které se v ČR narodí.

Většina potratů je v ČR prováděna z ekonomických důvodů. Proto by podpora nastávajících matek, které si dítě nemohou ekonomicky dovolit snadno vedla k nárůstu české populace. Jenže pro ty nejsou peníze, protože ty jsou potřeba pro Ukrajince a barevné uprchlíky z celého světa.


Sdílet

One Reply to “Americká novinářka je vyděšená, „těhotenství vede k porodu dítětě“. Tak vypadá „vzdělaná západní elita“ :-)”

  1. Dle udaju ze statistik tyto potraty absolvuji vetsinou zenstiny z podradnych vrstev jako cigoinesnitzel negrostasidla a jine podradne rasy barevne povetssinou s mozkem velikosti zakrneleho orechu
    Je to asi chlapecek ,ale nema zvonecek
    je to asi holcicka co nema zvonecka
    je to jako u blbejch nikdo nevi co je recht
    Proto i ja budu babou uriznou mi ho -za uplatu
    potom i ja budu stastny(a) do hrobu me daji nahou
    bez kokota ale s velkou snahou
    byti platnou posilou nasi teple spolecnosti
    slepicarum kozomrdum pejskarum
    malejm klukum holcickarum .
    At zije Fiala Moshe a dalsi nasi hosi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *