Válka za obnovení chazarské říše – Izraele 2.0 se rozhořela naplno. Izrael se oficiálně zapojil do války proti Rusku na Ukrajině…

Sdílet

Izraelská vláda se rozhodla oficiálně zapojit do války proti Rusku na Ukrajině. Oficiálně je důvodem údajný ruský antisemitismus (ruský ministr zahraničí Lavrov otevřeně hovořil o židovských o předcích A. Hitlera). Každý tady v Izraeli ví, že ve skutečnosti jde o podporu „našeho“ židovského prezidenta Ukrajiny V. Zielenského a „našich židovských „oligarchů, kteří se zmocnili veškerého majetku na Ukrajině včetně půdy. Pro tzv. aškenázké židy je to ve skutečnosti velký návrat domů, do jejich původní vlasti „chazarské říše. Její obyvatelé po tehdejší chazarské disputaci přijali hromadně judaismus z důvodu možnosti obchodu s otroky a provozování lichvy (křesťanství zakazuje oboje a islám zakazujelichvu). Ukrajina tedy měla pro potomky Chazarů (židů) vždy zvláštní význam a Izrael pro ně byl pouze přestupní stanicí.

Násilný převrat na Ukrajině v roce 2014 byl tehdy pro potomky Chazarů významným mezníkem a během let se jim podařilo zmocnit celé země a udělat z Ukrajiny nejchudší zemi v Evropě a postupně ekonomicky zbídačené obyvatelstvo, kdy zemi opouštěl každý rok nejméně 1 mil. Ukrajinců (psali jsme zde). Mimochodem i současný prezident je dolarový miliardář, který má uloupený majetek skryt v zahraničí.

Ruská válečná operace ale všechny plány na vytvoření chazarské říše jako Izraele 2.0 překazila. Proto bylo potřeba okamžitě zapojit západní státy a armády do boje proti Rusům. Ukrajinská armáda se ukázala jako nebojeschopná a jediný odpor tak kladly neonacistické jednotky ukrajinských nacionalistů financované židovskými oligarchy a právě zahraniční jednotky. Bojů se od začátku účastní i izraelské jednotky (psali jsme zde), byť v porovnáni s vojáky NAT0 (tzv, dobrovolníci) je to zanedbatelný počet, protože Izraelci většinou preferují válčení cizíma rukama. Za ideální se považuje stav, kdy se bude bojovat proti Rusům až do posledního Ukrajince, následně posledního Poláka, Slováka a Čecha, protože slovanskými národy se zde i na západě pohrdá nejvíc.

Izrael nyní oficiálně začne na Ukrajinu posílat moderní zbraně, což znamená i jejich obsluhu, což částečně budou zahraniční žoldáci a částečně izraelští vojáci. Vše pochopitelně zatím pod pláštíkem „dobrovolníků“. Izrael si předem rozvázal ruce, když po dohodě s židovským prezidentem Ukrajiny vyvezl preventivně téměř veškeré židy z Ukrajiny ven ze země, protože očekává nové vlny pogromů ze strany rozzlobených Ukrajinců, kteří nyní slouží jako potrava pro ruská děla a rakety.

Velký chazarský návrat domů na Ukrajinu?

Cílem izraelských aktivit a jejich loutkových vlád v zahraničí (mimo jiné i české a slovenské vlády) je pokusit se udržet co největší kus území pod jménem Ukrajina včetně přístupu k černému moři a ideálně při tom zlikvidovat/vyhnat tamější ruské obyvatelstvo. To by měl být základ obnovené chazarské říše -Izraele 2.0. Následně bude snaha území rozšiřovat na úkor všech okolních států především Ruska, Běloruska, Moldávie a Rumunska.

Jak vše dopadne se ještě uvidí, ale mezi běžnými sekularizovanými Izraelci to velké nadšení nevyvolává. Oni ví, že je postižené národy budou vinit z dalšího utrpení.

Chaim, autor žije v Izraeli

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *