Diskontní řetězec Lidl to opět zkouší na Čechy s černochy. Tak si v Lidlu představují „nové“ obyvatele ČR?

Sdílet

Před 5 lety se pokusil diskontní německý řetězec Lidl podpořit multikulturní propagandu zapojením černého modela. Mezi českými zákazníky to zvolilo vlnu nevole. Media sice začala bědovat nad „českými rasisty“ a Lidl vyhrožoval, že neustoupí od multi kulti propagandy, jenže pak bylo pár let ticho. Lidl potichu od multikulty propagandy upustil, asi se to projevilo na prodejích a zaměstnanci si stěžovali na poznámky naštvaných zákazníků.

Jenže managementu zjevně otrnulo. Tentokrát zkouší Lidl navléknut svojí multikulturní agitku na malé děti. Dětská trička propagují malí černoušci s afro účesem. Je to součást nové vlny multikulturní propagandy zahraničních korporací, které se snaží bílým Čechům vnutit multikulturní svět, který většina Čechů odmítá.

Zastánci multi kulti budou křičet, že „žijeme ve 21. století“, jenže to neznamená, že se mají Češi nechat nahradit černochy a muslimy, jak si přeje globální finanční oligarchie! Jestli chtějí žít v Africe, tak ať se odstěhují třeba do Paříže, nebo Berlína. Češi žádnou Afriku, ani chalífát doma mít nechtějí.

Stejně jako před 5. lety by si to lidé neměli nechat líbit a měli by se hlasitě ozvat! Případně hlasovat nohama!

J. bývalý zaměstnanec Lidlu

Redakci je jméno autora známo, ale z ohledů na jeho bezpečnost ho nezveřejňujeme. V „české“ liberální demokracii již totalita propukla naplno a musíme naše autory chránit!


Sdílet

One Reply to “Diskontní řetězec Lidl to opět zkouší na Čechy s černochy. Tak si v Lidlu představují „nové“ obyvatele ČR?”

  1. Tak to by jste meli videt srackobedny ktere chrli 26-30 min z hodiny v reklamach pouze negry ,nejvys nekdy s bilymi buzeranty .Proste parada.Vsechna kriminalita se deje z onech menecennych patvoru kteri se vrazdi nejen mezi sebou ale vrazdi z nenavisti i bile a asiaty
    Je to chranena zver dnes instalovali cernou trpaslici -lesbu jako mluvci Black housu Co se dnes v USA deje se neda ani popsat a to vse pod vedenim opet tech kteri vzdy ve vedeni chvili vydrzeli nezli je popravili

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *