Somálský uprchlík – vrah 3 německých žen nepůjde do vězení, ale na psychiatrickou léčbu. Za čas bude potichu propuštěn na svobodu

Sdílet

Když loni v létě zabil v bavorském Würzburgu somálský uprchlík za pokřiku allahu akbar nožem 3 náhodně kolem jdoucí ženy a dalších 15 osob zranil (některé těžce), tak se ho rozzuřený dav pokusil lynčovat (psali jsme zde) . Policie uprchlíka zadržela a posadila do vazby. Nyní soud vynesl šokující rozsudek. Uprchlík nepůjde do vazby, protože prý je mentálně narušený. Místo toho bude umístěn do psychiatrické léčebny. To ve skutečnosti znamená, že za čas bude potichu propuštěn na svobodu.


Rodiny obětí jsou v šoku. Vzpomínají na tragické chvíle, kdy 11. letá dcera jedné z oběti prchla před řádícím černým uprchlíkem za křiku, „já nechci umřít“. Dcera se zachránila, matka bohužel ne. Uprchlík se proto u soudu spokojeně usmíval, protože tak to má přece být. S bílým německým gojem se už nepočítá, tak proč mu dopřávat pocit spravedlnosti. Justice je v západní Evropě (ale i v ČR, stačí si vzpomenout na znásilnění školačky černým uprchlíkem u Terezína) je zcela na straně muslimských uprchlíků a směšnými tresty je pobízí k dalšímu páchání kriminality. Globální finanční oligarchie se mne ruce, jak se jí dílo likvidace bílých evropských národů a jejich nahrazení muslimy a černochy pěkně daří.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *