Somálský uprchlík zabil nožem za pokřiku Alláhu akbar 3 Němce a dalších 15 vážně zranil. Dav se ho chystal lynčovat. Německo před rasovou válkou?

Sdílet

V bavorském Würzburgu zažili včera obyvatelé centra další kousek multikulturního obohacení. Somálský uprchlík začal v centru města napadat nožem za pokřiku Alláhu akbar náhodné kolemjdoucí bílé Němce. 3 ubodal k smrti a dalších 15 osob těžce zranil. To je dnes takový evergreen multikulturního Německa. Před pěti lety zde afgánský uprchlík ve vlaku sekerou těžce zranil 4 náhodné cestující. takže vlastně běžná epizoda z německého města.

Nová je ale skutečnost, že se řádícímu černochovi odvážně postavili místní běloši (video zde) a zahnali ho ho na ústup následně se ho dav dokonce chystal lynčovat (video zde), čemuž zabránila policie, která řádícího uprchlíka zatkla. Jaký bude jeho další osud se ještě uvidí, ale oficiální media již začala hovořit „o duševně nemocném pachateli“. Není tedy vůbec jisté, zda nakonec skočí ve vězení.

Nejenom Francie se začala probouzet (dopis francouzských vojáků hrozící převratem), ale podle všeho snad konečně i německá veřejnost. Podobné jednání by totiž bylo ještě před rokem nemyslitelné. Každý bílý Němec by si sakra rozmyslel, bránit uprchlíkovi i teroru, aby nebyl obviněn medii z rasismu, Jenže v zemi je dnes skoro 10 milionů muslimů (oficiální čísla o 6 milionech jsou naprostý nesmysl a mají jen uchlácholit nervózní veřejnost.) a tak jediným výsledkem odporu Němců vůči řízené může být občanská válka mezi bílými Němci a uprchlíky podporovanými levičáky z Antify.

Je smutné konstatování, že jediné řešení vedoucí k záchraně německého státu a národa už dnes asi vede přes násilí a rozvrat. Jiná varianta bohužel není, legálně se moci kvůli falšováni voleb k moci bílí Němci dostat nemohou, politické a ekonomické elity multikulturalismus podporují. Co tedy s tím? Češi by se měli na podobný scénář začít připravovat, takový konflikt se snadno může přelít i do sousední země a i u nás doma uprchlíků masově přibývá, vše za zjevného souhlasu „české“ politické reprezentace. Snaha o jejich „aktivaci“ se potom přímo nabízí, obzvlášť kdyby byla k moci dosazena parta Piráti, ODS, ČSSD, TOP 09, STAN, KDU.

Milan v Německu


Sdílet

2 Replies to “Somálský uprchlík zabil nožem za pokřiku Alláhu akbar 3 Němce a dalších 15 vážně zranil. Dav se ho chystal lynčovat. Německo před rasovou válkou?

  1. Z článku:
    „(…)oficiální čísla o 6 milionech jsou naprostý nesmysl (…)“
    :-))))) ROFL
    Bavíme se samozřejmě v kontextu Německa – a počtu přistěhovalců 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *