Západní diplomaté pochodovali na varšavském LGBT pochodu pýchy. „Ti lidé jsou ovládnutí destruktivním politickým šílenstvím“, nazval to polský poslanec

Sdílet

Účast 14 západních diplomatů na nedávném pochodu pýchy Warsaw pride pobouřila polské poslance. Prof. Ryszard Legutko z vládní strany PiS prohlásil, že cizí diplomaté mají dodržovat politickou neutralitu a né se plést do vnitřních polských záležitostí. Současně si posteskl, že mnoho lidí na Západě bylo ovládnuto ideou destruktivního politického šílenství. Veřejně se podivil, kde bere hnutí LGBT takovou obří podporu ze strany západních institucí a korporací. Kdo za tím stojí se ale již říct neodvážil.

Pochod a celou agresivní LGBT propagandu rovněž odsoudil polský arcibiskup, který to nazval LGBT morem. Většinová polská společnost navíc LGBT agendu a propagandu odmítá.

V čele pochodu pýchy šel varšavský starosta Rafal Trzaskowski, obdoba pražského Hřiba, ale trochu chytřejší. LGBT agenda je jednou z hlavních zbraní finanční globální oligarchie proti bílým národům. Proti Polsku a Maďarsku ho „západní spojenci“ využívají v současnosti maximálně.

Grezegorz


Sdílet

One Reply to “Západní diplomaté pochodovali na varšavském LGBT pochodu pýchy. „Ti lidé jsou ovládnutí destruktivním politickým šílenstvím“, nazval to polský poslanec”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *