Vyslechnuto u českých maturit, „v Polsku a Maďarsku vládnou nedemokratické režimy…“

Sdílet

Vážená redakce,

jako celoživotní učitelka těsně před penzí jsem byla opět letos jako přísedící u maturit na jistém pražském gymnáziu. Nejenom, že úroveň maturantů byla ubohá, což je asi dílem on-line výuky, ale to se člověk dozvěděl věci. Například mladá studenta tak maturitní komisi s vážnou tváří vyprávěla, že v Maďarsku a Polsku vládnou nedemokratické režimy. Na otázku komise, co tím myslí, nám bylo sděleno, že tam utlačují neziskovky, nechtějí uprchlíky a LGBT osoby….

Z téhle hlouposti neviním ono mladé 18. leté děvče, ale jejího pedagoga na dějepis a ředitele, který tam takové názory trpí.

Ony snad v Maďarsku a Polsku neprobíhají volby? Současné vlády je opakovaně drtivě vyhrály atak jaké nedemokratické režimy. Že tamější vlády nechtějí muslimské imigranty a s tím spojenou islamizaci země, nebo rozvratné neziskovky? Co je na tom nedemokratického? Mandát od voličů mají jasný!

Úroveň vzdělanosti české mládeže jde v posledních 20 letech rapidně dolů a náhoda to určitě není. Nevzdělaný mladý člověk je pro samozvané elity snadno ovladatelná loutka a to se jim moc hodí.

Takový dopis nám přišel do redakce a jen potvrzuje naše zprávy o dlouhodobém poklesu úrovně vzdělání a indoktrinace mladých lidí neomarxistickou propagandou. Zde ale musí sehrát zásadní roli rodiče žáků a studentů. Prostě škole říct, že je nezajímají propagandistické plky, ale že požadují, aby jejich děti uměly dobře matematiku, fyziku, chemii, jazyky. Co si mají myslet o LGBT, jim dokáží rodiče určitě vysvětlit sami!

redakce ceskavec.com, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Vyslechnuto u českých maturit, „v Polsku a Maďarsku vládnou nedemokratické režimy…“”

  1. Když tvrdí, že je tady svoboda, proč se musíte schovávat v USA? A ne jen vy. Anonymní diskuse na všech webech, to ani komunisti nebyli takové svině!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *