Čeští vlastenci tak moc bojovali proti antisemitismu a za zájmy Izraele, až je židovští aktivisté připravili o svobodu slova

Sdílet

Tak zvaná alternativní media v posledních dnech řešila rozsudek na asistentem poslance Foldyny W. Krafta za jeho výroky na adresu uprchlíků. Rozsudek byl zcela v rozporu se základní svobodu slova a projevu a vytvořil plánovaný precedens, kdy bude nyní možné za „nenávist“ odsoudit kohokoliv.

Bohužel tahle situace se nezrodila sama od sebe, ale je naopak výsledkem naivity řady českých vlastenců. Ti místo, aby bojovali za zájmy svoje a své země se neustále vyžívali v boji proti antisemitismu a za zájmy státu Izraele („našeho věčného spojence“). Za to se jim židovští aktivisté odvděčili tím, že pomohli prosadit trestně právní zákony za verbální trestné činy, které de iure i de facto zrušily svobodu slova, které se český goj chvíli těšil po roce 1989.

Kde byli čeští hurá vlastenci, když u soudu stál předseda mimoparlamentní strany Národní demokracie A. Bartoš za kritiku Židů a dostal předem připravený rozsudek jako W. Kraft? Kde byli, když u soudu stáli tzv. „mladí neonacisté“ za vylepování nálepek a vláda vedená J. Fischerem nechala jednoho z nich (David Vondrák) hnít skoro rok ve vyšetřovací vazbě?! To naopak ještě halasně pokřikovali „pryč s těmi neonacisty a antisemity, kteří diskreditují naše vlastenecké hnutí mírného pokroku v mezích cizího zákona „! Jenže tím také křičeli „PRYČ SE SVOBODOU SLOVA“. Když odmítli bránit kritiky Židů, tak se nesmí dnes divit, že došlo i na ně za neškodnou kritiku muslimů. LGBT a dalších vyvolených menšin, nebo projevy výzvy k záchraně a obraně národa a vlasti.

Přirozeně se nejedná o český fenomén. Židovští aktivisté se o omezení svobody slova zasadili i v řadě dalších západních zemí (Francie, Švédsko, UK atd.) Celosvětově zde hraje neslavnou roli Liga proti pomluvám, Světový židovský kongres a pak místní řadoví aktivisté (v ČR třeba Klára Kalibová) , kteří jsou podporováni židovským sponzory a mecenáši.

Český vlastenec musí primárně hájit zájmy svoje, své rodiny a svého národa a ne si nechat vnutit nějakou cizí agendu. Čeští vlastenci nemohou nadále hrát podle pravidel, které jim vnutila druhá strana, která je sama dodržovat nikdy nehodlá! Dokud to nepochopí, tak je šance na záchranu svobody a národa malá. Obnova národa a vlasti může přijít pouze na národním principu, „vnucení“ leadeři, kteří mají 2 a více vlastí, povedou vždy pouze k záhubě!

Sara Stein, NYC, USA

Článek nemusí vyjadřovat názory redakce


Sdílet

One Reply to “Čeští vlastenci tak moc bojovali proti antisemitismu a za zájmy Izraele, až je židovští aktivisté připravili o svobodu slova”

  1. Kruté nastavení zrcadla pro mnohé hurá vlastence. Dokud budou obdivovat “ osobnosti” jako P.Hampl, B.Kuras a A. Tomsky, pak jim není pomoci. Tihle pánové jsou totiž vlastenci židovští/Izraelští a tak nemohou být vlastenci čeští!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *