Vítězem „francouzských“ prezidentských voleb se stává…… rodina Rothschildů!

Sdílet

Ve Francii se chystají volby prezidenta a proběhnou až za řadu týdnů, ale vítěz už je předem znám. Stane se jím rod finančních oligarchů Rothschilds, kteří jsou židovského původu a na scénu se kdysi vynořili v německém Frankfurtu nad Mohanem. Mají pod palcem 2 hlavní kandidáty. Současný prezident Macron je jejich bývalý zaměstnanec a vzpomeňte si na jeho podivnou kandidaturu před 5 lety. Objevil se z ničeho nic s obrovským balíkem peněz na kampaň a silnou podporou oficiálních medií a ještě se muselo druhé kolo přišvindlovat (velký počet neplatných hlasů pro protikandidátku Le Pen). Letos by pravděpodobně vyhrála kandidátka Národní Fronty již v prvním kole a žádné švindlování by Macronovi nepomohlo. Současný prezident je velmi neoblíbený mezi bílými Francouzi kvůli šílené imigrační politice, prudkému ekonomickému chudnutí a korona teroru (vše agenda globální finanční oligarchie).

Proto byl narychlo vytvořen nový kandidát a tentokrát globalistická rodina Rothschildů raději sáhla mezi své vlastní, přeci jenom jde o hodně a spoléhat na neprověřenou francouzskou loutku nelze. Najednou se na scéně objevil „vlastenecký“ kandidát novinář Erik Zemmour, ten je židovského původu, řídí se halachistickým právem a pravidelně chodí do synagogy a opět má najednou neomezené finanční zdroje a nečekanou přízeň medií (podoba s Macronem čistě náhodná). Jeho úkolem je oblbnout část francouzských voličů, kteří by jinak volili Marine Le Pen hned v prvním kole. Cílem je, aby se nedostala do druhého kola. To vše pomocí uměle navyšování kreditu a popularity Zemmoura a potřebných volebních podvodů, které k liberálním demokraciím patří stejně jako k africkým banánovým republikám.

Skutečný vítěz budoucích francouzských prezidentských voleb

Ono to přirozeně nakonec nemusí vyjít, protože mnoho Francouzů chápe, že kandidát v žoldu globální finanční oligarchie bude zájmy francouzských patriotů zastupovat asi jen těžko, (vždyť by to bylo v přímém rozporu s jeho vírou a přesvědčením). Na druhou stranu moc Rothschildových peněz, medií a volebního švindlování bude možné porazit asi těžko. Francouzská vlastenecká scéna ale kvasí, otevřeně vystupují přední důstojníci proti současnému režimu a někteří jsou dokonce obviňováni z „antisemitismu“ (jeden dokonce Židy obvinil z covidismu a vakcinačního teroru), Stejně názory začínají ale přebírat i běžní bílí Francouzi. začínají se ptát, proč vidí stejné tváře za koronovirem, masovou imigrací, lgbt++ a vší proti francouzskou propagandou. Vše snadno může vyústit v občanskou válku mezi bílými Francouzi a armádou globalistů sestavenou z barevných imigrantů (ti zásadně válčí cizíma rukama).

Sledovat vývoj ve Francii tedy bude velmi zajímavé, byť vítěz francouzských prezidentských voleb je znám již nyní.

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *