Veřejné zesměšňování dosazených loutek z „české“ vlády v ČT. Proč to cizí pán dělá?

Sdílet

Redaktoři „veřejnoprávní české“ televize si počkali na ministry nové „české“ vlády, která byla nedávno dosazena k moci a předvedli bizarní kousek. Veřejně je zkoušeli z angličtiny, tedy momentálně oficiálního jazyku jejich zahraničního pána. Bylo to opravdu neuvěřitelná podívaná. Jedna teta (ministryně pro vědu a výzkum z TOP09) blekotala „sorry, stop. ach, och“, další teta (ministryně obrany z ODS) raději utekla. Jiný snaživý pán (ministr zemědělství KDU) zase raději místo požadované angličtiny zkusil uplatnit školní němčinu (ke shlédnutí zde) atd. Bylo to tragikomické vystoupení dosazených loutek, které jsou „jejich“ televizí nyní veřejně ponižovány a v očích veřejnosti zesměšňovány, že se jim musí smát každý teenager.

Přitom se ze toho mohli kulantně a s grácií vykroutit i kdyby neuměli anglicky ani pozdravit. Jenže to by to museli být politici, kteří chtějí hájit české zájmy. Takový politik by odpověděl něco ve smyslu „Vy jste česká televize?! Ano?! Pak nechápu, proč se mě neptáte jako českého politika česky“, a v klidu by odešel.

Jenže zde máme co dočinění s dosazenými loutkami, které mají pocit, že se dostaly k životní šanci se ve službě cizímu pánovi ekonomicky zajistit na zbytek života. Otázkou je, proč cizí pán nechává své loutky veřejně ponižovat. Zde musíme nahlédnout do teorií formování psychiky otroka. Otrok/politická loutka má být v ideálním případě zcela bez svobodné vůle a má se snažit přání pána odezírat z jeho rtů. Ideální otrok se na nic neptá a bez váhání skočí z okna, když se na něj pán jen přísně podívá. O tom to celé je,

Druhá stránka mince je skutečnost, že havlisté nemají potřebné kádry. Velký frňák z toho zatím otevřeně koukat nemůže a tak musí být použity místní loutky. Jenže ty nejsou připravené a způsobile, takže se musí brát to, co je. To přirozeně působí následně problémy, které nejlépe vidíme na kovid teroru. Loutky se snaží plnit vůli pána, ale řídit nic neumí a tak se jim to při lidovém odporu sype jako dům z karet. Nicméně i tyhle loutky mohou napáchat velmi závažné škody.


Sdílet

One Reply to “Veřejné zesměšňování dosazených loutek z „české“ vlády v ČT. Proč to cizí pán dělá?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *