Švýcar si změnil pohlaví na ženu, aby mohl dříve do důchodu

Sdílet

V pokrokovém západním Švýcarsku začal platit od 1.1.2022 zákon umožňující změnu pohlaví bez udání důvodu a to za pouhých 75CHF (švýcarských franků). Toho okamžitě využil jistý muž z Lucernu. Filuta si požádal o změnu pohlaví na ženské, aby mohl dříve odejít do důchodu. Ženy odcházejí do důchodu totiž již ve věku 64 let (muži nejdříve ve věku 65 let) a tak si onen muž změnou pohlaví zajistil předčasně státní penzi.

Bizardní západní podpora LGBT a genderových teorií, které byly vymyšleny židovskými intelektuály sdruženými kolem tzv. „frankfurtské školy“ a jejich následovníky, za masivní podpory medií, západních vlád a neziskovek, přináší někdy skutečně humorné situace. Mimo jiné vede k likvidaci ženského sportu, protože se do něj stále častěji začínají zapojovat muži, kteří se prohlašují za ženy. Jenže humor přejde, když si člověk uvědomí, že cílem je zničení tradiční bílé rasy a bílých národů.

Tohle je ten západ, kam chce současná „česká“ vláda tak urputně patřit?!


Sdílet

One Reply to “Švýcar si změnil pohlaví na ženu, aby mohl dříve do důchodu”

  1. V USA nyni jeden buzerant ktery pry je take zena meri pres 2 metry a soutezi v zenskem sportu plavani. Sranda je ovsem ze plave v damske podprsence . Tito debilove uchylni si dokonce nechaji uriznoute ptaka a tudiz se jim jiz nemuze ani rikat „shemail „coz jsou nejvetsi prasata ,k popukani na internetu lehce dohledat.
    Je to proste lahoda pane Jahoda kam to dospelo pod vedenim zidu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *