Čech už neznamená běloch a Slovan. Podprahová propaganda protektorátních politiků, medií a neziskovek sílí

Sdílet

Když se podíváte na jméno tiskové mluvčí Ministerstva zahraničí české republiky, tak asi budete překvapeni. Za tento úřad vystupuje jakási Lenka Do, v jejím profilu se dozvíme, že je Češka vietnamského původu. Údajně český Senát má zase za ředitelku kanceláře jistou Sue Nguyen. Opět stejný původ. To se nestalo náhodou, jistě by byl dostatek etnických českých kandidátů, přesto obě velmi významné instituce mají v těchto funkcích nebílé osoby cizího původu. Je to náhoda?

Mluvčí „českého: MZV jistá Vietnamka, která si říká Lenka Do. Mají ve Vietnamu na ministerstvu zahraničí bílou českou mluvčí? Nemají…., proč by to tedy u nás doma mělo být jinak

Mnozí asi namítnou, že jsou to dvě otevřeně protičeské instituce, ze kterých nenávist ke všemu českému stříká plným proudem. Senátu se údajně říká lokální pobočka knessetu č.2 (pobočka č. 1 je prý parlament) a MZV se zase říká buď „meislovka( (podle jedné pražské ulice, kde sídlí jisté instituce), nebo odloučené pracoviště state departmentu (amerického ministerstva zahraničí, které vede aktuálně nějaký pan Blinken).

Jenže ono se jedná o dlouhodobý trend, které vymyslely a prosazují globální finanční oligarchové po celém bílém světě a vydatně jim pomáhá vždy místní kolona jejich „soukmenovců/kumpánů“. Prostě Němec už není běloch. stejně jako Francouz, Angličan atd. Údajně rasistickým Čechům se to servíruje trochu pomalejším způsobem, přece jen mají ještě v paměti tu předchozí totalitu, která vzešla ze stejné dílny. Podprahově je jim vnucováno, že český už neznamená bílý, ale naopak to znamená barevný (dneska třeba vietnamský, ale za 10 let černý). Jedná se o salámovou metodu, dneska je za Češku vydávána mladá Vietnamka a za deset let se bude český goj divit, že většinový „Čech“ se jmenuje Abdull a je černý jako bota.

Proto tento trend prosazují jimi dosazení politici (nebo věříte, že to vymyslely loutky typu Lipavský a Vystrčil?!), ovládaná media a neziskovky. Je vhodné připomenout, že pionýrem v tomto směru byla tehdy TV NOVA vlastněná tehdy V. Železným (dnes penzionovaný sběratel judaik), která do hlavních zpráv dosadila cíleně černého moderátora. K tomu si přidejte dětské knížky, kde jsou podobné podvědomé stereotypy vnucovány již malým dětem (psali jsme zde).

Dětská knížka pro české děti z nějakého záhadného důvodu obsahuje především obrázky černých dětí….

Postavit se tomu je potřeba již v rodině. Dětem již od mala říkat, že Čech znamená bílý a Slovan a vysvětlovat jim tu protičeskou propagandu a poukazovat na ty, co za ní skutečně stojí. Obnova národa a našeho státu totiž musí přijít pouze na národním principu, jinak to zkušení rozvraceči a parazité z řad „lidu s mnoha vlastmi“ vždy zavedou do záhuby. Mají s tím staleté zkušenosti. Těm naivním krajanům, kteří tohle nechápou, je potřeba se při obnově státu vyhnout. Oni to sice časem pochopí, ale dnes by se nechali vláčet do zahuby našimi nepřáteli a způsobili by opět zbytečné škody.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *