V Rakousku plánují zakázat neočkovaným poslancům přístup do parlamentu. Tak vypadá západní liberální demokracie náš vzor

Sdílet

Předseda rakouské národní rady rakouského parlamentu Wolfgang Sobotka (lidovci) plánuje prosadit v rakouském parlamentu zákaz vstupu neočkovaných poslanců, Jedná se především o poslance opozičních Svobodných. Neočkovaní poslanci by měli mít na jednání přístup pouze on line z „poslanecké home office“. To jim neumožní aktivní práci pro voliče a také jim to neumožní účastnit se hlasování protože to je možné pouze při osobní účasti.

Sobotka se inspiroval u německých sousedů, kde mají neočkovaní poslanci rovněž zákaz účasti na zasedáních Bundestagu a smí nyní sledovat jednání pouze z divácké galerie. Že se jedná o otevřené proti ústavní znemožnění výkonu poslaneckého mandátu?! Tedy popření základního principu zastupitelské demokracie. Ale prosím vás! V liberální demokracii je to stejně jako v každé jiné totalitě úplně bez problému.

Liberální demokracie na Západě začíná otevřeně přecházet v korona totalitu, která má vyústit v nastolení islámského chalifátu. Tohle je ten Západ, kam chtějí „české“ protektorátní elity patřit? Děkujeme nemáme zájem!


Sdílet

One Reply to “V Rakousku plánují zakázat neočkovaným poslancům přístup do parlamentu. Tak vypadá západní liberální demokracie náš vzor”

  1. Není tu dokonce podobnost s časy jednoho knírkatého pána? Jestlipak nebyla v té době také taková skupina lidí, kteří nesměli se účastnit života společnosti? On tam bude nepatrný rozdíl, že dříve šlo o etnický původ, dnes jde o beta test vakcíny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *