V Praze roste počet tureckých obchodů. Komu prodávají halal maso a turecké sušenky? Čechům určitě ne… Je po po asijských večerkách další podivná imigrantské ekonomika?

Sdílet

Po Praze se začínají objevovat obchody s tureckými potravinami. Prodávají především turecké trvanlivé potraviny a halal maso. Otázkou je, komu je prodávají? Opravdu touží Češi po nákupu tureckých sušenek Eti, nebo halal masa? To určitě ne. Proto musí existovat jiní zákazníci a tu musí být muslimové/Turci. Oficiálně u nás žádní „uprchlíci“ nejsou, ale ve skutečnosti jich masivně přibývá a korona plandemie tomu poskytla perfektní krytí. Virem vyděšený gojim byl zavřený doma a do sousedství mu neziskovky financované vládou stěhovaly barevné muslimské mladíky a rodiny.

Pro koho jsou určeny turecké potraviny v pražské rezidenční čtvrti?

V případě muslimů je to obvyklá strategie pronikání na cizí území formou „mladých mužů – obchodníků“. Ti si později přivedou své muslimské rodiny a jejich počet začne raketově růst. Najednou se místní proberou a zjistí, že žijí v napůl muslimské/africké čtvrti. Specifikou dnešní doby ale je, že to podporuje „česká“ vláda, která by tomu měla naopak bránit. Ta nová havlistická vláda navíc dává otevřeně najevo, že bude imigraci provozovat už i oficiálně.

Je to po vietnamských večerkách, které ale mají čistě kriminální základ a slouží ke oficiálnímu krytí jejich majitelů pro jejich kriminální aktivity (většinou výroba a prodej drog a pašování imigrantů), další legitimizace přísunu barevných imigrantů, kteří mají nahradit původní bílé obyvatelstvo.

asijské večerky jsou určeny k legalizaci pobytu jejich majitelů a ke krytí jejich skutečných aktivit

Sdílet

2 Replies to “V Praze roste počet tureckých obchodů. Komu prodávají halal maso a turecké sušenky? Čechům určitě ne… Je po po asijských večerkách další podivná imigrantské ekonomika?

  1. Ale vietnamské děti přece vítězi v soutěžích z češtiny !

  2. Co k tomu dodat, kebabárna s tureckými provozovateli je už i v našem malém městě Uherském Hradišti.

Comments are closed.