Posvítila aktivistova louč na židovský skandál Prahy?

Sdílet

Při řešení údajného výtržnictví, ve skutečnosti spíš snahy policejních a justičních služebných gójů vykonstruovat případ ultrapravicového extremismu a tím si šplhnout u svých pánů, vyšla najevo zajímavá nesrovnalost.

Během vyšetřování údajně pověděl vyšetřovatel podezřelému, panu P. Kalinovskému, že policie ČR nemá v lokalitě napojení na kamery, a záběry získala až od židovské obce [1]. Jenže to je v rozporu s tím, co tvrdí pražský magistrát. V nahrávce soudního líčení, kterou (už odsouzený) Kalinovský zveřejnil na Internetu ve svém článku [2] [redakce České věci kvůli ulehčení serveru sdílí z nahrávky jen úsek o kamerách], jsou jmenovány ulice Červená a Maiselova. Pražský magistrát na svém webu píše, že městský kamerový systém užívá policie ČR [3] a také tam uvádí seznam svých kamer [4], na něm jich je hned několik snímajících tu lokalitu. (Nebo je snad tam všechny dali dodatečně?!)

Už to tak vypadá, že někdo řekl nepravdu. Od Kalinovského možná mohlo jít o nedorozumění, co od vyšetřovatele slyšel. U soudu se nehájil, že záznamy byly neoprávněné. Takže mu mohlo být jedno, od koho byly. Neměl motiv lhát. Od policie, nebo města, to může být šlendrián. Jenže navíc mají motiv lhát. Každá instituce českého režimu totiž má se židy radši dobré vztahy.

Jestli na tamní kamery měli přístup jen židi, a byly oddělené od městského systému, nemá to pro židy žádný bezpečnostní důvod, leda by se báli antisemitů u strážníků a policie, nebo toho, že se někdo načerno připojí na městský kamerový systém. Další a smysluplnější možnost je, že židi nestáli o to, aby je někdo natáčel při jejich nelegálních aktivitách. Únosy nebo vraždy lidí, na které mají spadeno, u nich nejsou tak neslýchané. Výdělečná kriminalita, mimo finanční zvlášť obchod s bílým masem a s drogami, jak by smet. To by bylo pochopitelné, že ve svém rajonu chtěli mít ke kamerám výlučný přístup. A že by takovou vstřícnost ocenili. Aby nevyvolávalo údiv, že v židovské čtvrti nejsou žádné městské kamery, zato přehršel soukromých, mohlo město židovské kamery papírově vést jako normální městské.

Takhle fungující kamery by ale nepřispívaly k bezpečnosti nikoho jiného, než židů (a to jen tehdy, jestli někdo od nich kouká na to, co kamery snímají, i když ho zrovna pachatel neupozornil mailem). V takovém případě Kalinovský posvítil na skutečný problém. Jsou to zatím spekulace. Kdyby nějaká neziskovka z toho množství, co se jich věnuje „hlídání“ veřejných institucí, zapracovala na vyjasnění těch spekulací, bylo by to od ní záslužné.

Někdo třeba namítne, že je to celé přitažené za vlasy. Co by židi něco takového dělali? Na to je jednoduchá odpověď. V Anglii je židovská domobrana Shomrim [5]. Chodí ve vlastních uniformách po ulicích. Policie jim poskytuje výcvik a daňový poplatníci jim nadělují dárky. Určitě si pamatujete, jak byly v ČR domobrany proti srsti politikům. V Anglii to je stejné. Kdyby si bílí Angličané troufli provozovat svou domobranu, měli by velké štěstí, kdyby neskončili v base. Však ale víte, jsou lidé rovní, a lidé rovnější. Znáte to, patříme na ten Západ. A od něčeho se začít musí.

[1] zvukový záznam (MP3, 0,5MB, 42s)
[2] https://www.antidemokrat.cz/2021/10/dalsi-rozsudek-ve-jmenu-holocaustu.html
[3] https://bezpecnost.praha.eu/clanky/kamerovy-system
[4] https://bezpecnost.praha.eu/Intens.CrisisPortalInfrastructureApp/cdn/files/335ee1d2fea949079b3ffa9d76188692
[5] http://www.renegadetribune.com/ya-gonna-call-ive-got-4-11/

I. Jelínek

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

2 Replies to “Posvítila aktivistova louč na židovský skandál Prahy?

  1. V Americe tam je hej tam jsou kluci na prodej. Cernej bilej vse dle prani .Cernosi maji svoje TV kannaly v kongresu a senatu maji sve kluby ktere nazyvaji caucus. Kdyby si to dovolili belosi to by byl problem a jako hrom a byli by to KKK, obvzlaste dnes kdy odstranuje tato luza sochy a strhavaji je lany na zem a pred tim je znici barvami. Jsou to sochy uznavanych presidentu jako byl Roosevelt a dalsi . To co se deje nyni v USA NEMA v dejinach obdoby ,nejen politicky ale i kriminalne kdy barevna luza dela hony na policisty a strili je jako skodnou Loni bylo streleno cca 400 policistu a zemrelo 65. Drive kdo zabil policajta byl jiz odsouzen k smrti predem .Za dnesni vlady vyvolenych, senilnich a barevnych maji zelenou v radeni vycet nejde sem dat neb to je na nekolik stranek A 4 Urady dokonce doporucuji neprovokovat tyto smejdy nosenim zlata a hodinek na ulici .Kradou v tlupach a nikdo je nezastavi neb jsou ozbrojeni a hned strili Lahoda pane Kalivoda a nejezdete do uSA je to o zivot

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *