Dvě „novo Němky“ se pohádaly v německé reality show. Muslimka poslala černošku zpátky do pralesa…

Sdílet

V reality show „Ich bin ein Star – Holt mich hier raus! (jsem hvězda – dostaň mě odsud) německé soukromé televize RTL došlo k bizarnímu skandálu. Z reality show byla vyloučena jistá „německá“ modelka jménem Janina Youssefian (muslimského původu), protože jinou „novo Němku“ jménem Linda Nobat, která je zase černá jako bota, poslala otevřeně zpátky do pralesa ( „geh doch in den Busch zurück!“). Obě modelky nového barevného Německa se v show pohádaly a začala padat ostrá slova a dokonce došlo i tento typ rasismu.

To přirozeně nemohla pokroková RTL TV nechat jen tak a Youssefian hned vyloučila. Ta se oficiálně musí omlouvat a stěžuje si, že přece o nic nešlo. Jenže ten parní válec boje proti „rasismu a předsudkům nyní začíná požírat i příslušníky vyvolených menšin. Zkrátka likvidace bílého Němce občas nabere bizarní podobu.

takhle vypadá představitelka nového Německa -Linda Nobat. Kam se poděla blond děvčata?

Přirozeně problém není u neomarxistických aktivistů v RTL. Ti přece neomarxismus nevymysleli, ani ho nezačali propagovat a podporovat. To byla trochu jiná parta a dokonce si oficiálně říká vyvolení. Němci by měli povstat a říci jim DOST. Dokáží to ještě, nebo už je Německo ztraceno?


Sdílet

One Reply to “Dvě „novo Němky“ se pohádaly v německé reality show. Muslimka poslala černošku zpátky do pralesa…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *