Dnes se rozhoduje, zda budeme jako Češi součástí dekadentního západního chalífátu, nebo normální slovanské civilizace

Sdílet

Český národ se řízením osudu, který nemůže zcela ovlivnit, ocitl na další existenční křižovatce. Bude patřit do připravovaného západních kalifátu, který je nastolován v liberálně demokratické západní Evropě, nebo se stane součástí širšího slovanské světa?

Být součástí západního chalífátu by znamenalo konec existence českého národa a státu. Bílé české obyvatelstvo má být nahrazeno barevnými imigranty a postupně zcela vyhubeno. Současné „české“ politické elity převážně usilují o první variantu. To vidíme v dlouhodobé podpoře imigrace, multikulturalismu, LGBT++P agendy, genderu, eco agendy. Současně s tím je oficiálně haněno vše české a národní.

Nicméně většina národa západní chalífát odmítá. Nic na to nemění ani zfalšované výsledky voleb, kdy údajně vítězí protičeské síly (ANO, ODS, ČSSD, STAN, Piráti, KDU, TOP 09…). Stejně jako nic nezmění zfalšované „výzkumy“ o údajné podpoře imigrace, LGBT++P atd. ze strany Čechů.

Jistě, být součástí slovanského světa (včetně třeba Maďarů) nebude bez problémů, ale přežití národa a jeho dlouhodobý rozvoj tam bude zajištěn. Stačí si vzpomenout na socialismus, chtěli snad sovětští vládci v Moskvě udělat z ČSR Rusko? Stěhovali k nám miliony cizinců (Rusů), usilovali o zničení normální rodiny? Komunistické hnutí sice bylo z počátku internacionální a proti rodinné, ale to bylo pod vedením židovských revolucionářů, kteří byli sponzorováni jejich globálními soukmenovci a kumpány. V okamžiku, kdy se moci zmocnili národní komunisté (porazili židovské rivaly v 50. letech 20. století), tak tohle všechno bylo potichu opuštěno a socialistické režimy se staly režimy národními, které se de facto opíraly o tradiční rodinu (i když rétorika mohla občas být jiná, protože 5.kolona „komunistů“ globálních revolucionářů fungovala v zemi dál).

Co k tomu bude potřeba v době, kdy se zdá být vše již ztraceno? Vrátit se k základům! To je obnova české společnosti na národním základě. Obnova vlastenecké činnosti, sportovních spolků, osvěty atd. atd. Odpor (i pasivní) vůči likvidaci našeho národa.

K tomu je potřeba pochopit, že o naší likvidaci neusilují „bruselští byrokraté“, ani západní vlády, to jsou jen loutky, globální finanční oligarchie. Ta je skutečný problém. Jenže ta nemůže fungovat bez své domácí páté kolony, oněch „vlastenců s mnoha vlastmi“. Pokud se Čechům podaří eliminovat vliv této páté kolony, tak se řízení jejich globálních kumpánů zhroutí a budou mít na dění v naší zemi minimální vliv. Je to reálné? Ano je, nezapomeňte, jak se asi cítili čeští vlastenci na začátku roku 1942?! Tehdy také vše vypadalo zcela beznadějně, ale oni věřili v konečný úspěch a přinesli pro něj obrovské oběti (za okupace bylo povražděno 90 000 Čechů!). Proto není důvod, aby se i naší generaci nepodařilo zachránit náš národ a stát. Budeme muset dělat možná i velmi nepěkné věci, ale lidem, kteří se k nám chovali vždy pouze špatně. To oni nám vyhlásili již před mnoha lety likvidační válku, my se jim proto bude bránit stejnými prostředky a nakonec zvítězíme! Nebude to bez boje a bez (možná značných) obětí, ale zvítězíme, náš historický národ to již za 1000 let své existence opakovaně dokázal! Tentokrát si z toho snad vezme větší poučení a rozvratné živly, které ho chtějí zničit, vykáže do patřičných mezí jednou pro vždy.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *