„Zahřejte se o domácí kočku, nebo psa“, radí chudnoucím Britům dodavatel energie

Sdílet

Uměle vyvolaná energetická krize v celé Evropě má velký dopad na běžné lidi. Nárůsty cen energií o 50 a více % jsou realitou nejenom v ČR. Pro mnohé Brity bude tahle zima velmi studená, protože na zvýšené ceny energií nebudou mít peníze. Globální finanční oligarchie už je tak rozjuchaná ze svého úspěchu, že se začíná nebohým Britům posmívat. Například 3. největší dodavatel energie ve Velké Británii firma SSE poslal odběratelům email, kde jim radí, jak takovou „studenou“ zimu zvládnout. Rady jsou to knížecí. Lidé by se například měli začít ohřívat o svá domácí zvířata, nejíst chilli, aby se pak nepotili a další podobné perly.

Letos se odhaduje, že 6 milionů domácností ve Velké Británii nebude mít peníze, aby si mohly v zimě zatopit. To se pochopitelně týká pouze bílých Britů, za uprchlíky to zaplatí stát.

Podobné posměšky řízeně chudnoucí bílé populaci vidíme po celé Evropě. Na Slovensku radil distributor odběratelům na noc vypnout topení, v Norsku si zase mají koupit teplý svetr.

Likvidace bílých národů pokračuje dál na plný plyn. Dokáží se té globální hydře postavit a osvobodit se z jejího parazitujícího jha?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *