Masivní vládní podvody s počty neočkovaných po celém Německu. Lže se v ČR stejně?

Sdílet

Zemské německé vlády (v Německu určují korona opatření zemské vlády) se předháněly v prohlášeních, jak se jedná o pandemii neočkovaných, aby mohly přijmout nařízení totalitních omezení zcela zdravých, ale experimentální očkování odmítajících lidí. V Bavorsku, Hamburku, Pomořansku a jinde prý bylo 90% všech nemocných neočkováno. Jenže postupně se ukázalo, že se jedná o účelovou lež.

Všechny případy pacientů s koronavirem, u kterých nebyl znám očkovací status, byly vykázány jako neočkované! Pokud například přivezli na JIP pacienta od autonehody, který měl sice pozitivní korona test, ale neměl s sebou očkovací průkaz, nebo nebyl v komunikativním stavu, tak byl prohlášen za neočkovaného.

Když se tenhle podvod provalil (dokonce díky šouravému novináři z oficiálních medií), tak začaly úřady dělat mrtvého brouka a na základě lhaní přijatých totalitních opatření terorizovaly a terorizují německého goje dál. Přitom naopak v nemocnicích převažují nyní spíš očkovaní. V Německu navíc loni výrazně vzrostla úmrtnost a „oficiálně se neví, proč“. Ono se to ví: zanedbaná péče, následky očkování, atd.

Je to v kolonii EU/Západu zvané formálně posměšně „Česko“ jinak? I zde slyšíme, jak prý je „epidemii neočkovaných“, jak vakcíny chrání před smrtí atd. Současně s tím i slepý musí vidět, že to není pravda! Všude se lže a následně terorizuje obyvatelstvo podle stejného mustru, to určitě bude „náhoda“. Jedná se o cílenou likvidaci bílého člověka a jeho kultury. Ještě je ale čas se jim postavit. Stačí se jen postavit místním poskokům a 5. koloně: bez nich se to celé sesype jako dům z písku.


Sdílet

One Reply to “Masivní vládní podvody s počty neočkovaných po celém Německu. Lže se v ČR stejně?”

  1. K tomuto tématu:
    Mluvil jsem před týdnem se známým, který pracuje v Brně jako lékař na příjmu a říkal, že většinu coviďáků v těžkém stavu tvoří chronicky nemocní NEočkovaní lidé. Takže nějakou formu ochrany před covidem to tzv. očkování asi přece jen poskytuje.
    Já ale k té mengelovce důvěru nemám. V okolí vím o několika případech, kdy po 2. a 3. dávce bylo lidem špatně a tři dny měli horečky a bolesti. A i v rodině několik očkovaných dostalo covid. Tedy nemoc, proti které se nechali naočkovat, aby ji nedostali … 🙂 To je jako nechat naočkovat proti žloutence, tetanu … a pak tu nemoc dos
    A už jenom skutečnost, že lidé s liberálními názory a sluníčkáři jsou radikálně pro-vax, je důvod se kriticky zamyslet.
    Rok stará zpráva: Do konce června má být očkováno šest milionů lidí
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/do-konce-cervna-ma-byt-ockovano-sest-milionu-lidi-40353626
    #ŠestMilionů #DoktorJosephMengele

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *