V Sasku nasadí na dětí očkovací klauny! Nejvíce odmítají experimentální vakcíny východní Němci

Sdílet

Očkování experimentálními vakcínami se ani přes stupňující teror neočkovaných (zákazy vstupu do obchodů, restaurací atd.) v Německu nedaří podle globálního plánu. Nejvíc nedůvěry k experimentálním vakcínám mají oficiálně obyvatelé bývalé NDR. Ona přece jenom ta zkušenost s jednou totalitou je znát a tak bývalí NDRáci dokáží snáze rozpoznat nástup totality nové a stavějí se na odpor. Oficiálně je v bývalé NDR naočkováno kolem 70% populace. V bývalé NSR je to s výjimkou jihu země kolem 80%

To ale vyvolává tlak ze strany globální finanční oligarchie na místní loutky, které neplní očkovací plány. Výsledkem jsou bud stupňující se teror neočkovaných (Rakousko, Itálie, Austrálie, Slovensko…), nebo bizarní nápady.

Jeden z nich předvedla saská ministryně sociálních věcí Petra Koeppingová (Soc. dem). Podle ní je vhodné nasadit na očkování dětí očkovací klauny, kteří děti naočkují buď ve škole, nebo přijdou k nim domů. Klaun sehraje humornou scénku a na jejím konci vpálí dítěti do ramene experimentální vakcínu proti nemoc, která dítě nijak neohrožuje! To bude sranda k popukání. Kdo se ale bude smát? Určitě se dobře pobaví třeba ředitel výrobce firmy Pfizer Dr. A. Bourla, který je vzděláním a povoláním veterinář. Koho jiného také na takový úkol nasadit, že?! Radost také budou mít vlastníci výrobců vakcín z řad nejstarší mafie světa. Spokojení budou i příslušníci globální finanční oligarchie realizující plán na snížení populace.

Výstižná karikatura korona projektu


Sdílet

One Reply to “V Sasku nasadí na dětí očkovací klauny! Nejvíce odmítají experimentální vakcíny východní Němci”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *