Na berlínské technické univerzitě požadují studenti zdarma menstruační vložky i na pánských záchodech

Sdílet

Studentská organizace berlínské technické univerzity Asta požaduje na všech pánských záchodech zdarma menstruační vložky a tampony. Je prý nutné, aby podobné produkty (které používají výhradně ženy) byly k dispozici nejenom na dámských toaletách, nýbrž na toaletách pro všechna pohlaví. Bez toho se prý nemohou všechna pohlaví (především pak transky a nebinární osoby) aktivně účastnit všech aspektů studentského života.

Univerzity prý musí být příkladem progresivního života pro celou společnost. Navíc to prý pomůže v boji proti kapitalismu!

Ještě před 20 lety by podobné nápady řešila příslušná psychiatrická klinika. Dnes je to oficiální politika západních vlád, velkých korporací, univerzit, medií…. Šílenství a sexuální deviace byly povýšeny na normu a jsou dávány za příklad . Kritici podobných nápadů jsou naopak kriminalizováni a dehonestováni.

Podobné nápady ale vidíme i na českých univerzitách, zatím na těch humanitních, ale i zde je zdroj stejný – perverzní globální elity a jejich služebníci.

Jenže problém není u pár praštěných studentíků a pisálků. Problém je globálních finančních elit, které se rozhodly zničit celou bílou civilizaci. Potřebujeme se proto navždy zbavit těchto globálních parazitů a to dříve, než zničí celý organizmus bílého člověka a jeho rasy.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *