Britská vláda plánuje zrušení povinného poplatku za veřejnoprávní televizi a rozhlas. „Umělci“ jsou zděšeni

Sdílet

Britská vláda plánuje zrušení povinného poplatku za veřejnoprávní televizi a rozhlas BBC od roku 2027. V mezi čase se prý má najít jiný model financování BBC. Návrh vyvolal zděšení mezi poslanci opoziční Labour, ale převedším mezi různými umělci, novinář, producenty atd, kteří jsou přisáti na veřejnoprávní rozpočty BBC. Prý se jedná o kulturní barbarství a útok na nezávislá media.

Podobný model funguje i v ČR a i zde je veřejnoprávní rozhlas a televize v rukách úzké skupiny nikým nevolených lidí. Většina z nich si žije luxusní život na úkor většiny domácností, které mnohdy ani veřejnoprávní media nesledují. Pak mohou lidé jako Železný, Sís, Epstein, Rychlík bez omezení vysávat veřejnoprávní fondy a za ně šířit názory/tvorbu, které většina společnosti odmítá. Nová „česká“ vláda dokonce prý uvažuje o zvýšení povinných poplatků, protože 9 miliard kč ročně už je výše uvedeným lidem málo. I oni se ohánějí „nezávislostí“ a kulturou.

Veřejnoprávní media se dostala pod palbu kritiky po celém západním světě pro svoji propagaci nemarxistické agendy, korona plandemie a absence odlišných názorů.

Veřejnoprávní media jsou historická animozita a bylo by dobré je zestátnit. Privatizace by jen přinesla dalšího V. Železného a jeho kumpány a jedna špatná zkušenost snad Čechům stačila.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *