Hlavní americký korona fanatik Dr. A. Fauci je mnohonásobný dolarový milionář. Kde vzal majetek? I Češi mají svého Prymulu se stamilionovým majetkem

Sdílet

Americká demokracie (zatím ještě ne zcela liberální) má zajímavou vlastnost. Pro národní politici se dokáží dostat k informacím, které jsou běžným Američanům nepřístupné a pak je zveřejní.

Tahle mrzutost dostihla hlavního korona propagátora a vakcinačního ideologa, ředitele Národního ústavu pro alergie a infekční nemoci (NIAID) Dr. A Fauciho. Ukázalo se, že jen v burzovních investicích více než 10 milionů dolarů! Tento dříve nenápadný úředník je současně i nejlépe placeným federálním úřadníkem, v roce 2020 měl plat 434 tis dolarů! Tento skromný úředník se navíc pokoušel svůj majetek před veřejností zatajit a domoci se té informace musel až u soudu senátor Roger Marshall z Kansasu! Fauci je mimo jiné nazýván Dr. Doom (doktor zkáza).

Jenže podobně to funguje všude po světě, všichni podporovatelé korona pandemie jsou z nějakého záhadného důvodu „ve vatě“. Stačí si připomenout českého R. Prymulu a jeho firmu Biovomed s.r.o., která účtovala farma firmám stamiliony za „studie“, nebo dodnes ředitele státní FN KV v Praze P. Arenbergera, který ročně farma firmám za studie, které by měla dělat jím řízená nemocnice, účtuje farmaceutickým korporacím 30 mil kč. ročně, nemocnici pronajímal (pro něj výhodně) své nemovitosti, podvodem zprivatizoval obecní byt a to ještě stihne být aktivním členem židovské náboženské obce! Takových by se dala najít celá řada.

Podporovat korona totalitu se zkrátka (nejenom finančně) vyplatí! Jen co potom až je dostihne ta vyšší spravedlnost, co pak budou dělat?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *