Německý neziskovkář otevřeně: „budeme vozit uprchlíky, dokud nebude Německo dost barevné“!

Sdílet

Doba se zrychluje a masky padají. Likvidace bílých evropských národů je už deklarováno zcela otevřeně. Už se nejedná o záchranu „uprchlíků před válkou“, ale o etnickou náhradu obyvatel Německa. Cynicky se tomu říká „pestrá společnost“.

Německý neziskovkář, zakladatel a mluvčí neziskovky Mission Lifeline dovážející lodí černé a muslimské muže do Evropy Axel Steier zcela otevřeně prohlásil, že „nepřestanou vozit uprchlíky do Německa, dokud nebude německou dost barevné! (Manch einer hat schon seltsame Vorstellungen von einer guten Gesellschaft. Naja, er sitzt am kürzeren Hebel …. Und er kann nix tun, wir machen einfach weiter, bis es richtig bunt ist!“) Veřejně se přitom posmívá těm, kteří se obávají o zničení německého národa.

Jeho neziskovka dostává peníze od německých církví a agentur EU a nechybí ani G. Soros. Lidé jako on mají již pocit, že zvítězili. Dovezli miliony mladých muslimů a černochů a ti se pomalu připravují na řízené převzetí moci násilnou cestou nejenom v Německu. ale i celé Evropě.

Jenže uprchlíci, muslimové ani pitomci typu Steier nejsou hlavními viníky téhle nevyhlášené války proti bělochům. Kolik bylo muslimů mezi členy „frankfurtské školy“. Kolik muslimů vlastní media, která propagovala a propagují již desítky let multikulturalismus? Ne, viníkem je někdo úplně jiný a na toho se je třeba zaměřit, to je hlavní protivník a viník současného stavu a imigrantského teroru a možné občanské války.

Milan v Německu


Sdílet

4 Replies to “Německý neziskovkář otevřeně: „budeme vozit uprchlíky, dokud nebude Německo dost barevné“!

    1. Einsteini ,smradek ale teploucko Podivejte se na skreta cernou tlamu co jezdi pro Mercedes jakou ma helmu na sve cerne palici Predcil dokonce Vetela v propagaci buzerantu a pervertu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *