Banda uprchlíků znásilnila německou školačku (15). Policie je dopadla, ale soudce je hned zase pustil na svobodu. Multikulturní Německo v praxi!

Sdílet

Skupina uprchlíků brutálně skupinově znásilnila v hamburském městském parku kolem jdoucí školačku. Policie uprchlíky následně popadla. Jeden je z Iránu, další z Egypta a další údajně z Polska (tak tomu určitě čtenář uvěří)! Největší šok ale následoval, když policie navrhla vzetí uprchlíků do vyšetřovací vazby. Soudce nejprve v chládku nechal jen jednoho z nich, ale pak si to rozmyslel a pustil na svobodu i jeho.

Uprchlíci znásilňovači jsou tedy opět na svobodě a dost možná, že na ně oběť může někde na ulici narazit. Jaké ponaučení si z toho uprchlíci vezmou? Že mohou klidně znásilňovat bílé dívenky a nic se jim nestane, což skutečně je de facto oficiální státní německá politika současnosti. Bílý gojim je likvidován na všech frontách, korona vakcínami, prostřednictvím vražedných uprchlíků a v budoucnu asi i mrazem, protože si nebude moci v zimě doma zatopit. Do toho se mu místní elity „posmívají“, protože tak to viděly u svého globalistického pána. ten bud kňourá, jak mu všichni ubližují, nebo se obětem svých perverzních činů posmívá.

Dokáží se ještě Němci vzpamatovat a postavit se na odpor? Teď už jde o jejich fyzické vyhubení.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Banda uprchlíků znásilnila německou školačku (15). Policie je dopadla, ale soudce je hned zase pustil na svobodu. Multikulturní Německo v praxi!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *