První německá „transgenderová velitelka“ se v mediích chlubí řáděním na LGBT skupinových sex orgiích. Bundeswehr k tomu mlčí

Sdílet

První důstojník německého Bundeswehru, který se „stal ženou“ a vystupuje nyní pod jménem Anastasia Biefang, je mediální hvězdou. V pořadech oficiálních medií se vyjadřuje ke všemu, včetně svého sexuálního života. Tak se veřejnost dozví, co má tahle „žena“ v oblasti sexu ráda. Mezi jinými se prý ráda na sexuálních skupinových mejdanech nechá zatáhnout do tmavé místnosti a tam „protáhnout“ od neznámého účastníka swingers party, má ráda i cizí prsty v intimních partiích atd. Zkrátka vede „plnohodnotný život“ sexuálního devianta.

Jelikož armáda obvykle bývá konzervativní instituce, tak se část vojáků a normální veřejnosti začíná nad chováním Anastasie Biefang podivovat. Její zaměstnavatel Bundeswehr k tomu cudně mlčí. Ono není divu, podpora LGBT++ je nyní oficiální dogma celé západní elity a tak armáda nemůže zůstat stranou. Genderová agenda má sloužit k likvidaci bílého člověka a tak je nyní jednou z priorit.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *