Židovský zpěvák si vymyslel antisemitský incident v hotelu v Lipsku. Kolik podobných vyděračských pokusů němečtí gojimové ještě zažijí?

Sdílet

Židovský zpěvák  Gil Ofarim si veřejně postěžoval, že byl terčem antisemitského útoku v hotelu Westin v Lipsku. Podle Ofarima ho personál nejdříve odmítl obsloužit a potom mu řekl, ať si sundá přívěšek s davidovou hvězdou, nebo ať vypadne z hotelu. Okamžitě se spustila vlna povinné solidarity s trpícími příslušníky vyvoleného národa (tak se židé sami nazývají), také se rozjela vlna odsuzování německého neonacismu a nenávisti. Předseda centrální rady židů v Německu  Josef Schuster odsoudil incident jako odstrašující. Začala obvyklá vlna dehonestace údajného antisemitiského zařízení pod heslem Shame on you, Westin Leipzig“ (Schäme dich, Westin Leipzig). Před hotelem se pořádaly protestní demonstrace, podepisovala se odsuzující petice atd.

Jenže pak se objevil kamerový záznam, kde je patrné, že židovský zpěvák žádné viditelné přívěšky s židosvkou tématikou v hotelu nenosil! Zpěvák okamžitě vyrukoval s verzí 2.0, podle které to tentokrát nebylo podle židovských přívěšků, ale kvůli jeho údajné popularitě. (Kdo z čtenářů někdy slyšel jméno tohoto židovského umělce? V Německu ho v podstatě nikdo nezná a jeho popularita existuje pouze v jeho fantazii)

Podle všeho si židovský zpěvák údajný antisemitský incident vymyslel. Jaké k tomu měl důvody, to lze jen odhadovat. Arogance, snaha vyrazit z hotelu nějaké peníze a omluvu? Nevíme, ale bohužel to není poprvé, kdy k podobnému vyfabulovanému obviňování německého gojima ze strany židovských aktivistů a organizací dochází. Cíl je přiživovat holocaust business a vnucovaný pocit viny další generaci Němců, která kvůli tomu půjde na multikulturní porážku jako dobytek.

Tentokrát se to nepovedlo a tak se to potichu zamete pod koberec. Nebo si myslíte, že se zpěvák hotelu omluví a zaplatí mu odškodné?!

A. Feldmann, Muenchen, Deutschland


Sdílet

3 Replies to “Židovský zpěvák si vymyslel antisemitský incident v hotelu v Lipsku. Kolik podobných vyděračských pokusů němečtí gojimové ještě zažijí?

  1. Už staletí jdou tyhle taktiky známe, kdo chce, muže si je najít v historii. Lidé ale nic hledat nechtějí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *