Skladatelé R. Wagner, R. Strauss zmizí! V Mnichově budou přejmenovávat ulice

Sdílet

Městská rada v bavorském Mnichově plánuje přejmenovat ulice pojmenované po 45 mužích, kteří jsou údajně spojeni s nacismem, kolonialismem a otrokářstvím.

Mezi takto postihnuté osobnosti patří například světoví skladatelé jako Richard Wagner, jeho hlavním prohřeškem prý je, že jeho hudbu měl rád A. Hitler a prý se Hitler i přátelil s jeho synem Siegfriedem. Wagner a Hitler se ale nikdy osobně nesetkali. Wagner byl významným kritikem židovského vlivu na umění, židovské umění nazýval kýč a jeho cílem prý nebylo pozvednout lidského ducha, ale naopak aktivace nejnižších lidských pudů. Také mu vadil (prý) umělé prosazování židovských umělců medii. (pro ilustraci kousek z Wagnera díla je zde: rej valkýr).

Strauss zase složil znělku k olympijským hrám v Berlíně v roce 1936, ale jeho vztah s nacisty byl velmi turbulentní. Proti změně se zvedla nesmělá občanská opozice. Ta poukazuje na to, že se jedná o zástupný útok na německou kulturu a umění ze strany globalistů. Ta je nyní patrná v celém západním světě, který je systematicky likvidován. Bourají se sochy, odstraňují jména ulic slavných bělochů a místo toho se zavádí multikulturní mišmaš.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Skladatelé R. Wagner, R. Strauss zmizí! V Mnichově budou přejmenovávat ulice”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *