V Berlíně docházejí peníze na školství, všechny městské fondy jsou spotřebovány uprchlíky. Priority jsou jasné

Sdílet

Město Berlín (jedna ze spolkových zemí) na návrh berlínské senátorky pro vzdělání za soc. dem. Sandry Scheeres pozastaví všechny nezbytné peněžní toky do místního školství zatím na „omezenou dobu do 15. prosince 2021. Zdůvodnění je, že je potřeba začít šetřit.

Zajímavé je, že v případě fondů, které jsou spotřebovávány nekonečnými zástupy „uprchlíků“. k žádnému omezení nedojde. Berlín navíc plánuje výdaje na uprchlíky navýšit. Vedení města vyhlásilo Berlín za „bezpečné“ město, které nebude odsouvat a vyhošťovat ani soudně deportované uprchlíky kriminálníky a tak se do něj stahují uprchlická individua z celého Německa.

Ukazuje se, že „německé elity“ mají jasné priority a islamizace města/země a likvidace bílého německého gojima je pro ně prioritou nejhlavnější. Přesně jak jim uložili jejich pánové z řad globální finanční oligarchie.

Je to ale v ČR jiné? Barevných imigrantů v ČRr v posledních letech prudce přibylo a nová vláda bude tento trend jen akcelerovat. Za Babiše se to dělo neoficiálně, nyní se maska „boje proti imigraci“ definitivně odhodí a pak logicky také nebude na školy pro děti českých gojů.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *