„Nenávidím důchodce“, revoluční mládež v pražské hipsterské čtvrti má jasno

Sdílet

Před několika dny jsem byl s dětmi na návštěvě u známých v pražské hisperské čtvrti kolem Nám. Jiřího z Poděbrad. Když jsem se chtěl podívat na internet, tak jsem si otevřel místní wifi adresář obyvatel domu a okolí. Jistý nájemník měl své wifi pojmenované „nenávidím důchodce“. Na překvapený dotaz mi hostitelé odvětili, že to je v domě samý mladý hipster a neziskovkář. Ti jsou dlouhodobě záměrně vedeni k nenávisti vůči své zemi, národů a nyní i nejstarší generaci, která tu zemi vybudovala. Pro mladé hipstery jsou důchodci obtížný hmyz, který jim brání tu v budování krásné multikulturní společnosti, jindy v zaváděni homomanželství a duhových „rodin“, také penzisté jedí moc masa a jezdí na chatu autem a tak zvyšují klimatické oteplování…. Podobných obvinění by ste asi z jejich úst slyšeli celou řadu.

Globální finanční elity si mohou mnout ruce. S takovou mládeží bude snadné se zbavit již „neužitečných důchodců“, kteří podle nich pouze „spotřebovávají“ zdroje a společnosti nic nepřinášejí, V nacistickém Německu tomu říkali „zbyteční jedlíci“.

Nyní se tuhle mládež globalisté chystají nainstalovat do čele země. Otevřeně říkám nainstalovat, nikoliv zvolit. Představa, že strany jako Piráti mohou legálně získat 20% voličů jsou stejně pravděpodobné jako, že Bidena volili nebožtíci a Čaputovou slovenští venkované.

Praděd


Sdílet

3 Replies to “„Nenávidím důchodce“, revoluční mládež v pražské hipsterské čtvrti má jasno

  1. Z článku:
    (…)Představa, že strany jako Piráti mohou legálně získat 20% voličů(…)
    Komentář J. Uchamury: Já se obávám, že takových lidí, co skutečně odevzdají hlas Pirátům a spol může být opravdu těch 20 %ˇ, což je ještě smutnější.

    (…)Globální finanční elity si mohou mnout ruce.(…)
    Komentář J. Uchamury: Mohu poprosit o ilustrační obrázek?
    #LeHappyMerchant

  2. No tohle je silná káva…
    1) úcta k člověku by měla být jaksi vnitřně vlastní každému z nás a i k tomu by měla směřovat výchova našich dětí. Pokud se dítě staví k starším lidem v čisté nenávisti, je to pravděpodobně dáno jeho nevýchovou či úplným zanedbáním rodičovské péče a toho nejdůležitějšího – lásky. Citová plochost, neschopnost vcítění se nazývá psychopatií a je to na psychiatra.
    2) Lidé v minulosti přirozeně umírali tak, jak jim bylo geneticky předurčeno, podle svého živ. stylu, apod. Díky našim lékařským a farmaceutickým „bohům“ (a v tom je ten skutečný bussiness) se lidský věk nesmyslně prodloužil s využitím strachu mladých lidí ze smrti (ve skutečnosti je to strach z umírání). Prezentují se tabulky zemí, kde se lidí dožívají nejvyššího věku a je to bráno jako kvalita dané země.
    3) Výsledek je, že by se 78letý, nemocemi prolezlý děda měl starat o svou 98letou matku. To je opravdu pokrok?
    4) Umřít musíme všichni. Smrt patří k životu, není čeho se bát. Už to konečně přijměte.
    5) Já chci umřít až přijde můj čas, bez zbytečných bolestí a důstojně jako člověk.
    P.S.: Před pár dny v televize s velkou slávou přišli vědci s informací, že bychom se v pohodě mohli dožívat až 120 let. Umíte si představit, co by to skutečně znamenalo? Říkám si „kurva na co?“ život není o délce ale o kvalitě. Znám osobně lidi, kteří si už ve 30ti nevědí rady se svým životem.
    P.S.2: Nevěřte mi, přesvědčte se.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *