Turecké úřady umístily u hranic s Řeckem tabule v 6 jazycích, které radí uprchlíkům, jak se dostat do EU. Turci pro uprchlíky mají dokonce i telefonickou helpline

Sdílet

Turecké úřady umístily u řecké hranice velké tabule v 6 jazycích, které mají pomoci uprchlíkům dostat se do EU (Řecka). Tabule dokonce obsahují kontakt na multijazykovou helpline 157. EU platí každý rok Turecku miliardy EUR za ubytování uprchlíků a současně tlačí na Řecko, aby zvyšovalo azylové kapacity. To všechno v době, kdy je celá EU uzavřena v nekonečném korona-lockdownu a do všech ze-mí (včetně ČR) tajně proudí tisíce ilegálních uprchlíků – mladých muslimů a černochů. Stačí se jen dojet podívat do všech větších evropských přístavů v Řecku, Itálii a Španělsku, nebo v noci na nějaké větší německé letiště.

Turecko aktivně podporuje imigraci do EU a prezident Erdogan se nijak netají svými ambiciozními plány na obnovou Osmanské říše, která tentokrát bude obsahovat i celou Evropu. Tu plánuje dobít pomocí páté kolony, která vznikne z dovezených muslimů. EU mu v tom jde otevřeně na ruku, stejně jako většina „domácích“ vlád.

Diplomat v službách vlasti

Redakci je jméno autora známo, ale nezveřejňuje ho z důvodu jeho osobní bezpečnosti.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *