Kdysi slavná Cambridge university šílí, W. Churchill prý byl rasista a „bílý nadřazenec“. Likvidace Velké Británie v přímém přenosu

Sdílet

Známá a kdysi slavná Cambridgeská univerzita uspořádala na Churchill college neuvěřitelný panel. Ten se zabýval historií W. Churchilla, jehož jméno ona college nese. Podle závěrů panelistů byl Churchill rasista a plně odpovědný za hladomor v Bengálsku. Podle některých panelistů byla Velká Británie dokonce horší než nacistické Německo! Churchill prý rovněž plně podporoval white supremacy (bílou nadřazenost), Indy považoval za králíky a college by se měla přejmenovat! Sama jména panelistů vypovídají mnohé: Priyada Gopala, Onyeka Nubia, Madhusree Mukerjee … všechno typicky britská jména!

Bystrý pozorovatel může sledovat likvidaci Velké Británie v přímém přenosu a rychlost likvidace této země je děsivá. Češi a Slováci by si měli dát velký pozor, aby jim finanční globální oligarchie neuspořádala stejný uragán. Plány na to mají již dávno hotové a jejich místní 5. kolona je připravená.

Lili Kulda, Liverpool, UK


Sdílet

One Reply to “Kdysi slavná Cambridge university šílí, W. Churchill prý byl rasista a „bílý nadřazenec“. Likvidace Velké Británie v přímém přenosu”

  1. Ale ono to tak, jak píší bylo. Churchil byl všechno to, co se o něm píše a vlastně ještě horší. Tady si ho hodně zbožšťujeme. On nebyl moc oblíbený ani v Anglii za války.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *