94 % amerických „obětí“ koronaviru mělo vážné chronické potíže. Oficiální statistiky vynesly pravdu na povrch

Sdílet

Podle statistik amerického CDC (Center for desease control and prevention – Centrum pro kontrolu nemocí a prevenci) mělo 94 procent amerických obětí koronaviru předchozí vážné chronické nemoci. U zbývajících 6 procent se dá předpokládat, že řada z nich měla vážné chronické potíže, jen o nich nevěděla. V USA je preventivní zdravotní péče pro chudé skoro nedostupná a tak mnozí mají spoustu chronických potíží, jen na ně nebyli vyšetřeni a tak jsou oficiálně „zdraví“. To se týká především černochů, hispánců a dalších barevných imigrantů ale i mnoha bělochů. Nejméně 30 milionů Američanů nemá totiž žádné zdravotní pojištění. Často je také běžné, že mnozí lidé trpí vážnou chronickou chorobou a přijde se na ní až při pitvě.

To potvrzuje zjištění z dalších zemí. Na koronavirus de facto nikdo neumírá, pouze jeho takzvané oběti mají pozitivní test. Dnes ji je těžké pro veřejnost zastřít, že se jedná o politické divadlo, nikoliv vážný zdravotní problém. Strašlivá pandemie tak existuje pouze v hlavách úplatných politiků, medií a „lékařů“ a jejich pánů. To ale nebrání „českým“politikům poslušně vymýšlet „druhou vlnu“ a zavádět nesmyslná opatření. Jaký smysl mělo tohle globální divadlo můžeme zatím jen odhadovat, ale nic dobrého to pro nás znamenat nebude. To neznamená, že se tomu nemůžeme bránit!


Sdílet

One Reply to “94 % amerických „obětí“ koronaviru mělo vážné chronické potíže. Oficiální statistiky vynesly pravdu na povrch”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *