Jak se z Dráždan stalo imigrantské město s multikulturním obohacením

Sdílet

Hlavní město Saska Drážďany (Dresden) navštěvujeme na konci srpna každý rok. Bohužel se z dříve krásného města stává takové typické západní imigrantské město. Před hlavním nádražím za bílého dne postávají uprchlíci drogový dealeři. Muslimské rodiny na dávkách se v pracovní den věnují potulování po městě a nákupům. Dávek na to dostávají dost.

Muslimská rodinka na nákupech v pracovní době

Pozdější odpoledne přineslo skupinky tmavých mladých mužů, kteří postávají na hlavních pěších zónách a pokřikují sprosté nadávky na kolemjdoucí ženy a dívky (ficken – šukat, Hurre – kurva atd). Policie si jich raději nevšímá. Ačkoliv jejich agresivita s přibývajícím časem roste.

Pohodička na dávkách

Do toho místní šikanují placení antirasističtí aktivisté z humanitních fakult protirasistickými kampaněmi. Taková Soroshova mláděž.

.
Sasko je paradoxně hlavním centrem lidového odporu proti masové imigraci a výborné výsledky tu má protiimigratská AfD.

Hlouček místních drogových dealerů před hlavním nádražím, čas těsně po poledni

Drážďany ještě před 10 lety bylo pohodové město, kde jste si mohli udělat nerušný piknik u břehů řeky Labe na odlehlém místě. To je dnes pomalu nemyslitelné. Stejně tak je nemyslitelné pro samotnou mladou dívku vyrazit po setmění do města, nebo jet někam na kole. Chcete tohle i v Brně, Praze, Ostravě?

Uprchlík drogový dealer čeká na zákazníky

M. Janda

P.S. Redakce vzkazuje panu Cemperovi ze spolku „manipulátoři“, že by měl vyrazit na místo vše ověřit. Nevíme, zda se gay aktivista Cemper již plně „zotavil“ z nedávné Prague pride, ale nechceme, aby měl zase ostudu psaním prokazatelných lží o našem serveru.


Sdílet

3 Replies to “Jak se z Dráždan stalo imigrantské město s multikulturním obohacením

  1. Plně s vámi a tímto článkem souhlasím, je mimo mé chápání proč toto lidé podporují,,
    Mladí si myslí jak je to ,,in,, ale nevidí dopředu,, Bohužel se jim to vrátí za pár let jako bumerang,ale jestli to takto bude pokračovat tak bude zřejmě pozdě ,,
    Razím heslo,, nevadí mi migrant,, přijď – najdi si bydlení a práci a nevnucuj mi svoje náboženství a kultůru

    1. „nevnucuj mi svoje náboženství a kultůru“ je iluze. Při nadkritickém množství muslimů, byť teoreticky sebemírumilovnějších, se jednoho dne probudíte za kvilu muezzína, obchody s alkoholem aj. budou zavřené, z kostelů budou mešity, ženy v pytlích… vše se totiž bude řídit šaríjou, což bude konec svobody projevu a vyznání. Šaríja přikazuje nemuslimům platit daň. Můžete také konvertovat či uprchnout, bude-li kam. Poslední možnost snad nemusím uvádět.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *