Italská koronavirová lež se hroutí. Průměrný věk italských obětí koronaviru byl 81 let a 96% z nich mělo vážné chronické potíže

Sdílet

Mnozí si asi vzpomenou na děsivé zprávy o řádění strašlivé pandemie koronaviru, která prý kosila Italy jako mor bez ohledu na věk a zdravotní stav. Itálie proto byla na více než 2 měsíce uzavřena do skoro úplné karantény, která měla za následek velký nárůst nezaměstnanosti a blížící se ekonomickou katastrofu. Nyní ale začíná vylézat pravda na povrch. Jednalo se o zcela uměle vyvolanou hysterii, která měla s pravdou málo společného. Italské úřady nyní zveřejnily oficiální (a tentokrát pravdivé) statistiky ohledně počtu úmrtí na koronavirus. Podle nich pouze 4,1 procent zemřelých netrpělo vážnou chronickou nemocí, zde se ale neví, zda jen o svých chronických potížích nevěděli, což se často zjistí až při pitvě. 96 procent zemřelých naopak mělo nejméně jednu vážnou chronickou chorobu, jako vysoký krevní tlak, diabetes, vážné kardio a oběhové potíže, či renální selhání. Příčinou jejich smrti tedy nebyl žádný strašlivý vir, ale jejich dlouhodobý chronický stav a jen jim vyšel pozitivně test na koronavirus. Ve skutečnosti ale přítomnost viru v těle neznamená, že se u dotyčného musí rozvinou choroba. Každé lidské tělo obsahuje nejrůznější bakterie a viry a jen u někoho se rozvine následná choroba!

Průměrný věk italských „obětí koronaviru“ byl 81 let! Tak se zdá, že tento hrozivý virus s tak vysokou morbiditou napadá a zabíjí pouze staré a vážně nemocné lidi. Navíc tito vážně nemocní lidé byli najednou vystaveni velkému stresu, který jejich zdraví jistě neprospěl. Na zdraví jim také jistě nepřidalo odloučení od rodiny a blízkých.

Koronavirová lež se začíná ale hroutit po celém světě. Další „země hrůzy“ Španělsko nedávno najednou snížilo počet „obětí koronaviru “ o 2000, kvůli „chybám v statistice“. Rozuměno, falšování oficiálních údajů směrem nahoru!

Otázka nyní je, k čemu a komu mělo celé tohle divadlo sloužit? Již dnes je ale patrné, že běžným lidem po celém světe přinese jen utrpení a zmar. To všechno je pro perverzní světovládné touhy pár chamtivců a lumpů?

Agun


Sdílet

8 Replies to “Italská koronavirová lež se hroutí. Průměrný věk italských obětí koronaviru byl 81 let a 96% z nich mělo vážné chronické potíže

  1. V clanku je niekolko drobných nepresností:
    1. Oficiálne štaistiky počtu úmrtí, a to aj celkových úmrtí za marec, sú zverejnené na štatistickom úrade Talianska istat.it už dobrý mesiac. Z nich je vidieť, že v tých regiónoch, kde sa hovorí o pandémii, narástol počet úmrtí o 50-100% oproti minulým rokom, a to v marci a apríli,

    2. To isté, tj nárast úmrtí sa týka sa aj vekovej skupiny do 64 rokov.

    3. K týmto nárastom nedošlo v regiónoch Talianska, kde nehlásili veľkú pandémiu, napr. na Sicílii.

    4. Dnes je bežné, že sa diabetik dožije 90 rokov, takže ak by ste chceli dôvodiť, že vírus kosí len diabetikov a ľudí s vysokým krvným tlakom, ktorí sú pod stresom, tiež je to dosť zlé. Zaujímavé, že k tým zvýšeným úmrtiam nedochádza v rámci celého Talianska, kde opatrenia boli približne rovnaké, ale ozaj len v postihnutých regiónoch.

    Obávam sa, že pravdivému boju za odkrytie plánov svetovládcov nepomôže, ak budeme vidieť svetovládcov aj v záchodovej mise. Tento článok je zmes neskutočného odpadu. S takýmito článkami bdete dôveryhodní asi tak ako CNN.

  2. Pokud někdo vadným způsobem interpretuje výsledky statistik, nejde o lež autorů statistik, ale o debilní interpretaci statistiky. Když se někdo dostane do statistiky na základě pozitivního testu na Covid-19, může z ní odejít jen tak, že se uzdraví, nebo umře. Pokud někdo umře, když má Covid-19, je z pohledu této statistiky její zemřelý. A to bez ohledu na bezprostřední příčinu smrti. Takhle vypadají úplně všechny statistiky o vývoji epidemií za posledních 150 let. Jestli se to někomu nelíbí, pak je to jeho smůla a nepochopení. Ani na HIV se většinou neumírá. Umírá se zpravidla na banální komplikace, na které se jinak standardně neumírá. Přesto nikdo nepochybuje, že takový člověk zemřel na AIDS, nikoliv na rýmu, která ho v té souvislosti zabila.

    1. Tak proč mi ještě žádný z poslanců neodpověděl na otázku, proč jsou prodavačky a pokladní v marketech stále zdravé ?? To mají tak vysokou imunitu ?? Když denně potkají od 500 do 1000 zákazníků a ne všichni jsou negativní ?? A co my co ošetřujeme lidi osobně ?? A někdy se jich musíme i dotýkat ?? Jak byste napravili šlachy ?? Na dva metry vzdálenosti ?? A počítali si za to peníze ?? Tak kdo mi odpoví proč někdo může, nebo musí a druhý ne ??

  3. Když člověk trpí „vážnou chronickou nemocí“, zdaleka to neznamená, že musel letos na jaře (nebo třeba do pěti, deseti let) umřít. V tom je trochu rozdíl, nemyslíte?

    1. Vážený, ty chronické nemoci si vyrábí společnost sama. Slyšel jsem, že každý třetí člověk má potíže se štítnou žlázou. Ovšem že to je přemírou jodu ve stravě (dodává se tam uměle a je to chemické svinstvo) to už neříkají ani lékaři, ti by měli v první řadě, ani lékárníci, co to prodávají jako doplňky stravy, ani markety, jejichž výrobky obsahují také nadmíru jódu. A tak si lidé poškozují štítnou žlázu aniž o tom ví. Takže budoucí generace bude celkem nemocná a nejen na tu jedinou žlázu, ale na všechny s vnitřní sekrecí. Generace nedochůdčat. Závislých na lécích a chemii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *