V Berlíně zakázali protikoronavirovou demonstraci. Prý to je semeniště konspiračních teoretiků a pravicových radikálů. Posledně na ní přišel 1 milion Němců

Sdílet

V Berlíně se tento víkend měla konat velká demonstrace proti koronavirovým opatřením. Cílem organizátorů bylo obhajovat občanské svobody, které jsou uměle vyvolanou hysterií radikálně omezovány. Mimo jiné svoboda shromažďování, svoboda pohybu, svoboda slova atd. Heslem demonstrace bylo „Versammlung für die Freiheit“ (shromáždění za svobodu).

Oficiálně se nyní úřady vymlouvají na „hygienická opatření a obavy z šíření viru“, ale například při „antirasistických demonstracích black lives matter“ jim to z nějakého důvodu nevadilo. Kromě toho řada místních politiků ze sociální demokracie, zelených a levice prohlásila, že nedovolí, aby se Berlín stal schůzkou „konspiračních teoretiků a pravicových radikálů„. V dnešním Německu je obrana svoboda zcela otevřeně nazývána konspirační teorií! Přitom na první antikorona demonstraci v Berlíně 1. srpna přišel 1 milion Němců (podle úřadů a medií to bylo 18 000 osob!).

Takhle podle německých medií a úřadů vypadá 18 000 účastníků antikorona demonstrace v Berlíně


Hnutí proti koronavirovému šílenství veřejně podporuje řada předních německých lékařů a vědců (psali jsme zde 1, 2, 3, 4). Jenže vědecké argumenty (stejně jako u nás) nikdo nechce slyšet. V Německu je ministr zdravotnictví vystudovaný politolog a následně pracoval jako bankovní úředním, u nás vystudovaný právní a specialista na komunikaci a pracoval jako podnikový právník. Radí jim „nezávislí odborníci“ jako R. Prymula (o jeho „studiích“ za desítky milionů Kč pro farmaceutické firmy jsme psali zde), nebo R. Maďar (ten zase pracuje pro největšího distributora vakcín v ČR).

Koronavirus je čistě politická záležitost, která nemá se zdravím nic společného. Je nejvyšší čas tohle vzít na vědomí! Jde o naše životy, svobodu a i majetek! Ti, co to spustili, nám chtějí tohle všechno vzít.

Milan v Německu

Aktualizace: demonstrace byla nakonec povolena správním soudem a proto se uskuteční


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *