„Úmrtnost na koronavirus je 50-85 krát nižší než se oficiálně tvrdí“, významná americká univerzita provedla velké testování obyvatel a tady jsou výsledky. „Lidé uklidněte se,“ vyzývá přední vědec

Sdílet

Přední americká univerzita Stanford v Kalifornii provedla 3 rozsáhlé studie koronaviru a poslední nedávno prezentoval dr. John Ionnidis, který tyto výzkumy vedl. V okrese Santa Clara (Santa Clara County) testovali vědci 3 300 osob a výsledky jsou šokující. Ukázalo se, že 2,5-4,2% mělo v těle protilátky na COVID19, což znamená, že v nedávné době se setkali s tímto virem, ale většina z nich neměla žádné (nebo pouze velmi mírné) příznaky. Z uvedených čísel pak plyne, že počet lidí s koronavirem je asi 50-85 krát nižší než myslelo a proto také úmrtnost na COVID19 je 50-85 krát nižší než tvrdí oficiální místa! Což je plně srovnatelné s běžnou sezonní chřipkou! Lidé by se měli uklidnit, protože „katastrofické scénáře“ se nikde nenaplnily!

Podle doktora Ionnidise budou zdravotní následky „opatření k potlačení“ mnohem horší než následky „pandemie COVID19“. Například z předchozích ekonomických krizí je známo, že v USA každé procento zvýšení nezaměstnanosti znamená plus 1 procento ve statistice sebevražd. Nyní je v USA čerstvě 25 milionů nezaměstnaných díky „pandemii (to je skoro 7 procent celé americké populace včetně dětí a důchodců!). Rovněž v dobách ekonomických krizí jdou nahoru počty úmrtí na infarkt, rakovinu, významně roste počet mentálně nemocných.

Úmrtnost na COVID19 je mnohonásobně nižší než tvrdí oficiální úřady a media

Ukazuje se také, že mnoho lidí zemřelo díky tzv.nosocomialní infekci„, kterou se nakazili po příchodu do nemocnice nikoliv na COVID19. To také podle něj vedlo k nárůstu počtu obětí v přetížených nemocnicích v Itálii, Španělsku a USA. Proto doporučuje, aby lidé bez vážných příznaků raději nechodili do nemocnice, protože právě tam mohou nějakou vážnou infekci chytnout!

Riziko úmrtí na COVID19 pro lidi mladší 65 let bez podle aktuálních dat na úrovni, že pojedete autem do práce a přitom zemřete!

Ukazuje se, že lidé bez problémů porazí COVID-19 aniž si vytvoří protilátky. Proto vakcíny nemusí mít vůbec žádný vliv na tento virus! Je oprávněně podezřelé, že se mluví o nutnosti vakcinaci a korona pasech – třeba B. Gates a WHO. Navíc historické zkušenosti s vývojem vakcín pro jiné druhy koronaviru byly velmi negativní a při testování na zvířatech naopak vedly často k úmrtí očkovaných zvířat! Proto máme být podle doktora Ioannidise být velmi opatrní při jejich plošném zavádění bez velmi odborného a pečlivého zkoumání možných přínosů a negativ. To ale bude určitě trvat několik let! B. Gates slibuje do roka 7 miliard vakcín pro celou populaci. Jde o mu o naše zdraví, nebo naopak o jeho redukci?!

Necháte se naočkovat vakcínou od B. Gatese, když se zatím ukazuje, že vakcíny proti koronavirům jsou velmi nebezpečné pro lidské zdraví?

Rovněž řada opatření v rámci tzv „social distancing“ (udržování odstupu) měla velmi pochybné výsledky a byla ve skutečnosti vlastně škodlivá. Včetně uzavírání škol! Naopak měla by se podrobně studovat a poučit se z nich pro příště.

Opatření by měla být přijímána na základě dat, nikoliv mediální hysterie! Což se ukazuje třeba v případě WHO a řady oficiálních vědců, kteří radili vládám v přijímání řady velmi pochybných opatření a neměli by trvat na svých mylných opatřeních a radách. To platí i u nás.

Podle něj jsou tzv. „chytré karantény“ užitečné pouze na úplném začátku nějaké epidemie. Přineslo to určité výsledky na Taiwanu, V J. Koree, ale nejsou příliš užitečné v pozdějších fázích epidemie.

Dr. J. Ioannidis je jeden z nejvýznamnějších vědců na poli medicíny dnešních dnů. Patří mezi nejvíce citované vědce vůbec.

Potřebuje ještě někdo další důkazy, že se jedná o globální PR divadlo, kde o nějakou „pandemii“ vůbec nešlo a „pandemie“ měla naopak přikrýt zcela jiné procesy! Necháte se dál strašit lidmi jako Babiš, Adam, Prymula a manipulativními oficiálními medii a jejich globálními pány?

Budete jim dál věřit ty pohádky, jak zachránili tisíce životů? Necháte si od nich dál ničit své životy?

Juraj Jánošík


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *