Přední mikrobiolog a epidemiolog, „koronavirus není zvlášť nebezpečný ani pro staré lidi, čísla mluví jasně“. Žádná epidemie od roku 1918 neměla druhou vlnu! Přestaňte strašit lidi

Sdílet

Přední německý mikrobiolog, infekční epidemiolog a lékař prof. Sucharit Bhakdi poskytl rozhovor rakouské nezávislé televizi Servus TV.

V rozhovoru veřejnosti srozumitelně sdělil několik základních skutečností a poznatků získaných studiem oficiálních německých dat onemocnění a úmrtí na koronavirus. Vybírám ty nejzajímavější poznatky:

  1. Riziko úmrtní pro lidi starší 80 let na COVID 19 je minimální. Když vezmete 10 000 lidí starších 80 let, tak každý rok průměrně z nich 1200 zemře. Z toho 120 (asi 10 procent) zemře na infekce respiračního traktu. Z těch 120 bude mít „na svědomí“ koronavirus asi 8-10 osob (myšleno, že zemřou „s koronavirem“, protože mají další choronické potíže poznámka autora)
  2. Od roku 1918 (což byla zcela mimořádná situace) nebyla u žádné epidemie druhá vlna! Epidemie je časově omezené rozšíření infekčního onemocnění.
  3. Ještě na podzim 2019 WHO (Světová zdravotnická organizace) tvrdila, že lockdown (úplná karanténa země) nefunguje. Proč tak najednou změnila názor?
  4. V Německu bylo najednou urychleně dáno ministerstvu zdravotnictví právo, omezovat ústavní svobody lidí, ačkoliv k tomu nebyl důvod. Pro informaci německý ministr zdravotnictví je vzděláním politolog a pracoval jako bankovní úředník ! (Totéž požaduje premiér Babiš nyní pro svého superstar ministra Vojtěch, vzděláním právník a mediální odborník)
  5. Drastická opatření proti pandemii byla přijata v době, když již bylo jasné, že epidemie je na ústupu tedy na konci března! Takže úplně zbytečně!
  6. Mnohem horší je strašení starých lidí, kteří se bojí stýkat s dětmi a vnoučaty, aby nechytli ten strašný virus a neumřeli. To je od politiků a medií nezodpovědné a hanebné.
  7. Jde o cílené omezování svobody a ústavních práv obyvatel. Proč se lidé nebouří a nechají si to líbit?
  8. Masky jsou pro staré lidi a děti nebezpečné a zbytečné. Pokuty za nenošení roušek jsou šílené a likvidační.
  9. Tolik lidí kvůli těm šíleným opatřením onemocnělo, bylo zruinováno… a vše zbytečně!

Prof. Bakhdi v minulých týdnech vyvolal pozdvižení v německých oficiálních kruzích, když zcela na základě dat a vědeckého přístupu zpochybnil „opatření proti pandemii koronaviru“. Za to se mu dostalo od novinářů a politiků (je to mnohokrát oceněný vědec) nálepky, že jeho názory jsou „pochybné“. Tedy od lidí, kteří dané problematice vůbec nerozumí. Jeho youtube kanál si můžete prohlédnout zde.

Zde je krátký seznam ocenění prof. Bakhdiho za jeho vědeckou práci:

Auszeichnungen

Co z toho plyne pro běžné Čechy? Další potvrzení, že se jedná o globální divadlo, které má změnit natrvalo svět (pro běžné lidi) k horšímu. Také je otázka, jak mohou „čeští odborníci„, kteří varují tak vehementně před DRUHOU VLNOU, nevědět, že to je nesmysl? Třeba ministr zdravotnictví Adam (Babišovo ANO) a šéf krizového štábu plukovník Prymula? Nabízejí se 3 možné odpovědi. 1) OBa jsou diletanti a oboru nerozumí. V případě ministra Adama to zjevně platí, v případě pana Prymuly to lze skoro vyloučit. Druhá možnost je, že jen musí skákat podle dodaného scénáře a dál děsit lidi. To je možné! Třetí možnost je, že ví něco, co ostatní neví a to, že se 2. vlna uměle chystá. To bohužel nelze vyloučit. Globální finanční oligarchii na životech nějakých Němců, Čechů, Francouzů nikdy nezáleželo. Mají to dokonce ideologicky zdůvodněné.

Pro proti pravdě („dezinformacím“) bojujícím neziskovkářům z Člověka v tísni a humanitním pavědcům z FF UK věnuji pár obecných rad:

  1. Mikrobiologové a epidemiologové (ti skuteční) jsou divní lidé, kteří stále čumí do mikroskopů, dřepí v laboratoři, studují tlusté knihy a vedou divné řeči o číslech a důkazech. Mnozí (ta hrůza) jedí maso, jezdí autem a nepijí sojové latté! S těma by ste si při povalování v kavárně u polívky a čaje z kopřiv moc nepopovídali.
  2. Slovníček německo-českých pojmů: sinnlos – nesmyslný, fragwuerdig – pochybný, ja – ano, nein – ne. Já chápu, že v době „kritického myšlení“ není na skutečné vzdělávání a studium ve vašich kruzích čas…:-) Nechci, aby ste byli veřejně za hlupáky jako minule.

Juraj Jánošík


Sdílet

3 Replies to “Přední mikrobiolog a epidemiolog, „koronavirus není zvlášť nebezpečný ani pro staré lidi, čísla mluví jasně“. Žádná epidemie od roku 1918 neměla druhou vlnu! Přestaňte strašit lidi

    1. Co je podvod?
      Koronavirus a mediální masáž s ním spojená nebo výše publikovaný přepis hovoru poskytnutém německým vědcem “ nezávislé rakouské televizi“ ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *