Starosta Trenčína zakázal vlastenecké opozici setkání s občany, v Žilině radnice za peníze občanů platila propagandistickou reklamní proti-kampaň. Přesto je Kotlebova LSNS již druhá nejsilnější v zemi. Co dělají Slováci-vlastenci lépe než Češi?

Sdílet

Liberální demokracie na Slovensku po obsazení prezidentského postu (záměrně neříkám zvolením) Z. Čaputovou vyrazila do útoku. Cílem je pomocí intrik a předem připravené legislativy omezovat aktivity skutečné pronárodní opozice. Tu dnes u našich sousedů představuje Kotlebova LSNS. LIberálně demokratické síly se jako obvykle neštítí ničeho.

V Trenčíně primátor R. Rybníček (bývalý ředitel Slovenské televize!) zakázal LSNS uspořádat setkání s občany, prý jsou to fašisté! LSNS se ale promptně obrátila na soud a ten setkání povolil. Výsledkem bylo setkání stovek místních s M. Kotlebou a jeho kolegy.

M. Kotleba na setkání s občany v Trenčíně
V Trenčíně zástupci místní liberální demokracie napadli fyzicky příznivkyni M. Kotleby, Konkrétně tento muž

V Žilině se zase starosta rozhodl k propagandistické reklamní kampani, kterou platit z peněz občanů. Kromě toho se z balkonu radnice předčítala jména zavražděných Židů, jako by za ně byl Kotleba (který se narodil dávno po skončení 2. světové války) odpovědný. Výsledkem ale opět bylo několik stovek občanů, kteří si přišli poslechnout předáky hlavní opoziční strany na Slovensku.

V Žilině radnice zaplatila masivní propagandistickou kampaň proti slovenským národovcům
M. Kotlebu si přišlo poslechnout několik stovek Slováků. Anti kampaň měla opačný efekt

Objíždění Slovenska a skutečný zájem o problémy Slováků a boj za slovenské zájmy přinášejí Kotlebovcům ovoce. Strana LSNS je v průzkumech již na druhém místě s 12,9 procenty a ve skutečnosti bude její podpora asi ještě o pár procent vyšší. Pří posledních parlamentních volbách měl Kotleba v průzkumech 0,7 procent a ve skutečnosti získal 8 procent!

Pro skutečné české vlastence by mělo být Slovensko poučení. Proč se slovenským národovcům práce daří a českým vlastencům ne? V první řadě je LSNS budována na národním principu, menšiny nejsou sice nijak omezovány z členství ve straně, ale vedení si zjevně dává pozor, aby si nepustilo lišku do kurníku v podobě zkušených rozvracečů z řad některých menšin a jejich poskoků. Také nikde nevidíme, že by se Kotlaba a jeho lidé snažili nedůstojně lísat k vyvoleným menšinám, aby ukázali jak „jsou tolerantní“.

Mnoho-vlastenci“ zkrátka nemají v Kotlebově LSNS na růžích ustláno. „Buď hájíš zájmy své vlasti, nebo jdi jinam“! To by mělo být v každé normální vlastenecké straně. Sloužit dvěma a více pánům nelze!

Pro SPD to znamená nedávat na kandidátky svobodné zednáře typu p. Beran, vietnamský spolumajitel drogové tržnice SAPA a podivné existence jako p. Vašíček. Stejně tak za české zájmy nebojují předkládáním rezolucí pro jistý vzdálený stát někde na blízkém Východě.

Pro Trikoloru zase se nestydět použít výraz český národ a české zájmy.

D. Lazar, Bratislava


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *