Prezident Trump obvinil americké Židy z neloajality. Židovští vůdci zuří, „to je antisemitismus“!

Sdílet

Americký prezident Donald Trump se otevřeně opřel do americké židovské komunity, kterou obvinil z neloajality, protože voli Demokraty. Není to poprvé, kdy Trump kritizoval americké Židy. Před časem dokonce prohlásil, že mají dvojí loajalitu a jejich skutečný ministerský předseda je izraelský premiér Natanyahu (nikoliv americký prezident).

Jeho slova vyvolala zuřivou reakci vůdců židovských organizací v USA. Halie Soifer, exekutivní ředitel Židovského demokratického výboru v Americe Trumpa obvinil z antisemitismu.  Stejně jako CEO Anti-Defamation League Jonathan Greenblatt.

Je ale pravdou, že 3/4 amerických Židů skutečně volí Demokraty a jen 1/4 Republikány.

Pro americké Židy jsou podobná slova ze strany jinak poslušných a loajálních amerických prezidentů skutečným šokem. Poslední, kdo si podobné výroky dovolil, byl J.F. Kennedy (kritika FED). Stejně zajímavá je Trumpova hra vůči Izraeli, kde se zdá riziko války Izrael proti Iranu stále na vzestupu a to by velmi pravděpodobně znamenalo konec státu Izrael. Do toho musíme zahrnout i současnou situaci na Ukrajině, kde všechny významné politické a ekonomické posty po převratu v roce 2014 (organizován americkou vládou) ovládají místní Židé a probíhá exodus tamějšího původního ukrajinského obyvatelstva, které prchá ze země. Dokonce se proti tomu nepřímo ohradilo Rusko, které se obává genocidy tamějšího obyvatelstva a přesunu nové populace z Izraele (psali jsme zde).

David Kraus

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Prezident Trump obvinil americké Židy z neloajality. Židovští vůdci zuří, „to je antisemitismus“!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *