Německá vláda vyřešila problém s imigrantským znásilňováním. Neziskovka pozve sexuchtivé uprchlíky na workshop

Sdílet

Německá komisařka pro integraci (podléhá přímo německé vládě) Annette Widmann-Mauz (CSU) se rozhodla rázně vyřešit problém se stále rostoucím počtem znásilnění německých žen a dívek ze strany uprchlíků. Uspořádá pro ně semináře, které je naučí rozlišit mezi znásilněním a konsensuálním sexem. Pomoci má norská neziskovka Hero.

Workshopy již proběhly v Berlíně a jejich předmětem je sledování videa a s danou tématikou a následná diskuse s uprchlíky. Zda to povede k žádoucímu výsledku se ještě uvidí, ale poslední zprávy z plováren a parků a stále rostoucí počet znásilnění německých žen a dívek uprchlíky hovoří spíš o opaku.

Aktuálně je ze strany uprchlíků v Německu spácháno každý den minimálně 16 sexuálních útoků. V roce 2018 byl nárůst sexuálních útoků ze strany uprchlíků + 15% na 6046.

A. Fišer

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před Prague Pride). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *