Multikulturní reklamy zaplavují naši zemi. Přidalo se i „hipsterské“ pekařství! Kupují Vietnamci oděvy v Tescu?

Sdílet

Multikulturní reklamy zaplavují stále vice CR. Nejedná se přitom o nějaké racionální jednání, ale o čistě politickou multikulturní propagandu exportovanou ze zahraničí. Nebo snad nějaký soudný člověk věří, že se půvabné bílé české spotřebitelky budou identifikovat s lehce korpulentní černoškou na reklamním plakátu?

Pár příkladů

Multikulturní obchod s oblečení Zalando

Nebo reklamy na dětské oděvy Tesco. Zde nám zase Tesco podsouvá, že půlka jejich spotřebitelů jsou Asiaté (v našem případě asi Vietnamci). Těch je tu sice více než 100 000, ale oblečení v Tesco si určitě nenakupují. Ti chudí nosí jimi pašované kousky z Číny a ti, kteří již z kriminální činnosti dostatečně zbohatli, zase nosí drahé značkové oblečení a to Tesco neprodává. Žádná nižší střední třída mezi Vietnamci u nás neexistuje a tak reklama Tesco marketingově nedává žádný smysl. Stejně tak neobstojí tvrzení, že je to celosvětová reklama. Například v UK mají reklamu úplně jinou a tam již je barevných převaha. Ze 7 dětí jsou jen 2 bílé! Jde tedy pouze o propagandu, která má vyvolat dojem, že česká společnost není bílá, ale naopak mnohobarevná.

Tesco cílí na vietnamské spotřebitele, kteří u něj nikdy oblečení nenakupují? Nebo jde o multikulti propagandu?

Někdy multikulti šílenství zasáhne i malý podnik, jako třeba Antonínovou pekařství u nás na Praze 7 na Strossmayerově náměstí. To prezentuje na papírových pytlících otevření nové pobočky a podle obvyklých multikulti stereotypů je muž černoch a žena běloška. Přitom si můžeme být jistí, že u nich žádní černoši koláče nenakupují, ačkoliv je černochů již plná Praha. Ale ta snaha zalíbit se cizímu pánovi je zkrátka tak neodolatelná. A cítit tu morální nadřazenost, já jsem multikulti, já jsem něco víc, že?!

Pokrokově uvědomělé pekařství v Praze 7

Cíl všech těch aktivit je propagovat zásadní sociální změny v naší zemi a to by sme si neměli nechat líbit!

David Kraus

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Multikulturní reklamy zaplavují naši zemi. Přidalo se i „hipsterské“ pekařství! Kupují Vietnamci oděvy v Tescu?”

  1. Ono to často je i tím, že tyhle hipsterské firmy (Zda to je případ toho pekařství ale nevím) berou dotace a tak se chtějí režimu zalíbit a tak podporují tu gaye, tu multikulti, tu imigraci..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *