Novozélanďané dál kašlou na vládu a zbraně neodevzdávají. Je tohle skutečná „občanská společnost“? Jak se zachovají Češi?

Sdílet

Před časem jsme psali o tom, že držitelé zbraní na Novém Zélandu zcela ignorují vládu a jí přijaté zákony, které nařizují odevzdat všechny zbraně skupiny A a B a většinu brokovnic – pump.

Na začátku července činil počet odevzdaných zbraní směšných 700 kusů (Na konci května to bylo 530Ks) a podle všeho se většinou jednalo o zbraně nepoužívané a zbraně z dědictví. Celkově je v zemi údajně asi 1,5 milionu zbraní na 4,4 mil obyvatel! Vláda přitom vyhrožuje tvrdými tresty za neodevzdání zbraní (až 5 let vězení) a nabízí za zbraně majitelům zaplatit. Přesto Kiwis tento zákon naprosto ignorují. Podle všeho je jim jasné, že se jedná o nějakou špinavou globalistickou hru, která má na zaručit nastolení totality, jak to vidíme například v Západní Evropě a nyní i u nás. Jak napsal G. Orwell „jednu věc totalitní režim udělat nemůže, nechat dělníkovi doma pušku„.

Místní úřady již začínají připouštět fiasko. Policie prý předpokládá, že „určitý počet obyvatel zbraně neodevzdá“.

Tohle je skutečný občanský odpor proti nástupu totality a „občanská společnost zdravého rozumu“(přesný opak toho, co měl na mysli V. Havel a jeho loutkovodiči). Bravo Kiwis!

Otázkou je, jak se zachovají čeští držitelé zbraní. I u nás se potichu pracuje na legislativě, která má zajistit odebrání zbraní českým držitelům. Vše se děje pod rouškou „nařízení EU“ a dokonce se lze obávat, že se totalitáři uchýlí k nějaké hanebné PR akci, jako bylo to podivné střílení v mešitách v Christ Church. Cílem bude vyvolat hysterii ve veřejnosti a vše hladce schválit. Jediný, kdo se proti tomu staví je SPD, několik nezařazených poslanců a prezident Zeman. Ostatní politické strany včetně A. Babiše a jeho ANO jen hrají falešnou hru podle zahraničních not.

Budou Češi stejně odvážní jako Kiwis a odmítnou dláždit cestu nástupu totality „pravdy a lásky“, která je řízená globalisty ze zahraničí a prováděna jejich místními poskoky? To brzy uvidíme.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *